Donald Duck
Zainteresovan član
- Poruka
- 178
Da ti pomognem, pokusacu :wink:
Sta radis sutra uvece?
Sta radis sutra uvece?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mala dobro cenis. Kako znas?PsychopatKa:Ide na neki psy sa tobom! Definitivno.. moja procena! 8)
Nesrecna devojka:I dalje sam uzasno tuzna...Iako mi vi to govorite...Pa neznate kakao je to...Uzasno se osecam.Ne razumem decake uopste.Svi su tako pokvareni.Mislim da vise necu moci da se zaljubim!!!Ali i on je mene voleo,i nerazumem to njegovo ponasanje...
po cemu se ona tebi pretvarala?lolla:O ja necu da ti pomognem, ja nisam sinonim za socijalnu sluzbu, to ti je valjda jasno do sada. Al' mi je drago shto si prestala da se pretvarash u to u shta si se pretvarala.
Anonymous:po cemu se ona tebi pretvarala?lolla:O ja necu da ti pomognem, ja nisam sinonim za socijalnu sluzbu, to ti je valjda jasno do sada. Al' mi je drago shto si prestala da se pretvarash u to u shta si se pretvarala.
E pa poslusaj me i odmah procitaj knjigu DESETR TAJNI U ZIVOTU KOJA SVAKA ZENA TREBA DA ZNA:::BARBARA DE ANDJELIS::Nesrecna devojka:E ovako u cemu je stvar.Zaljubljena sam u jednog decka vec 7 meseci,bili smo zajedno 5 meseci,onda me je prevario sa nekom doticnom osobom,ja sam mu oprostila i htela da se pomirimo,kao i on.Onda sam ga srela sa jednom,njegovom bivsom...Jako sam tuzna.On mi je bio sve.Jos uvek ga uzasno puno volim...I neznam sta da radim.Sada sam ga pozvala na mob a javila se ona...Problem je u tome,sto se osecam uzasno izdanom i povredjenom,i pored svega ga jos uvek,pa cak i vise volim...Pomozite mi,devojke.Jer neznam sta da radim.Za njega sam u stanju sve da uradim,shvatate?Molim as pomozite mi.![]()