Pomozite mi...

• Začetnik teme Začetnik teme Nesrecna devojka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nesrecna devojka:
I dalje sam uzasno tuzna...Iako mi vi to govorite...Pa neznate kakao je to... :cry: Uzasno se osecam.Ne razumem decake uopste.Svi su tako pokvareni.Mislim da vise necu moci da se zaljubim!!!Ali i on je mene voleo,i nerazumem to njegovo ponasanje...

E pa ******, onda bolje pucaj sebi u glavu i skrati muke.. bolje i to nego da se tako vucarash unaokolo bez trunke samopostovanja... ovi ljudi ovde ti nece pomoci, samo ce hraniti tvoju tzv. tugu. A ako sama nisi dovoljno jaka da dodjesh sebi i prestanesh da se ponasas kao da ti je IQ na nivou imbecila, niko ti drugi nece pomoci.

Lolo u pravu si.Inace ja se super osecam...Upoznala sam u jednom danu 3 decka iz moje nove skole,i cini me srecno sto imam ono malo samopouzdanja.Sve se vraca na svoje,osecam se odlicno!!!Mnogi odavde su mi pomogli da shvatim da on nije vredan nijedne moje suze,nijednog pogleda.Srela sam ga danas,on je gledao u mene,ja sam samo iskulirala,i bas mi je super.Jos uvek ja njega volim,kao i pre,mada na sasvim drugaciji nacin,vise ne onako.Jos uvek se obradujem kada ga vidim,ali to nije to!A ti sto me hoces da mi pomognes,mani me se fora,ok???Poz :) :D :o

Anonymous:
lolla:
O ja necu da ti pomognem;), ja nisam sinonim za socijalnu sluzbu, to ti je valjda jasno do sada. Al' mi je drago shto si prestala da se pretvarash u to u shta si se pretvarala.
po cemu se ona tebi pretvarala?

Ne 'po cemu' nego 'u shta'. Citaj pazljivije...
A ako vec zelish da znash, pretvarala se u original svog nicka, u ZAISTa nesrecnu devojku. Nema niceg goreg neko kad covek gazi samog sebe.

Nesrecna devojka:
E ovako u cemu je stvar.Zaljubljena sam u jednog decka vec 7 meseci,bili smo zajedno 5 meseci,onda me je prevario sa nekom doticnom osobom,ja sam mu oprostila i htela da se pomirimo,kao i on.Onda sam ga srela sa jednom,njegovom bivsom...Jako sam tuzna.On mi je bio sve.Jos uvek ga uzasno puno volim...I neznam sta da radim.Sada sam ga pozvala na mob a javila se ona...Problem je u tome,sto se osecam uzasno izdanom i povredjenom,i pored svega ga jos uvek,pa cak i vise volim...Pomozite mi,devojke.Jer neznam sta da radim.Za njega sam u stanju sve da uradim,shvatate?Molim as pomozite mi. :cry:
E pa poslusaj me i odmah procitaj knjigu DESETR TAJNI U ZIVOTU KOJA SVAKA ZENA TREBA DA ZNA:::BARBARA DE ANDJELIS:::DOBICES ODGOVOR A AKO SI INTELIGENTNA SHVATICES SVE::: :wink:

AJDE DOSTA!sta ste bre svi umislili?Mislite da sam dosla ovde da me ponizavate.Veruj mi ti neznan kako se zoves da mi tvoj savet nije od pomoci niti ce biti.Oni koji su mi pomogli HVALA IM a od tebe nista ne trazim!jASNO??? :lol:

Back