Makijavelli
Iskusan
- Poruka
- 6.788
e kako ja ovo gledam...bolje tebe da izbace iz benda i uzmu nekog sposobnog(kad su vec svi dobri muzicari) i proslavice se 100%8-)
legendo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e kako ja ovo gledam...bolje tebe da izbace iz benda i uzmu nekog sposobnog(kad su vec svi dobri muzicari) i proslavice se 100%8-)
prvo pocni sa tekstovima na srpskom...zezaj se kod kuce,izmisljaj budalastine,pisi parodije na druge pesme(kao difrent)...A onda pocni malo da proucavas tekstove tvojih omiljenih bendova,pokusaj da napises nesto po uzoru na njih...tekst ne mora da bude nesto dugacak,ali se potrudi da za pocetak bude jasan...a kad se budes izvestio u tome,mozes da krenes sa filozofiranjem...I pisi o stvarima koje na tebe ostavljaju najjaci utisak....srecno....
![]()
ma bre sinoc sam imao pricu sa nekom devojkom uz vino.pricali 5 sati:shock:
i totalno sam je ubedio u neke stvari u koje nije verovala i protiv kojih je bila..harizma bejbi8-)
E ljudi imam problem... Imam bend ali mi radimo obrade... A sad bi hteli da radimo svoje stvari a;o tu ima jedan veliki problem! Nemamo tekstova!!! Ako bi neko hteo da nam pokloni neki tekst ili bar ideju neka to uradi na ovoj temi... Bicemo vam veoma ZAHVALNI!!! Hvala unapred...
ma bre sinoc sam imao pricu sa nekom devojkom uz vino.pricali 5 sati:shock:
i totalno sam je ubedio u neke stvari u koje nije verovala i protiv kojih je bila..harizma bejbi8-)
ide maca oko tebe pazi da te ne kresne
jel si to opet neku klinku od 12 godina ubedjivao
pedofil ostaje pedofil (POP)
er, obozavam ovakve teme de trebaju pesme
the sun is shining
there will be darkness on the world
and because i'm going
in my prison gold.
i like my prisoooon
i like to be in cage
because i don't have freedoooom
i don't have daylite
there is dark in my heart.
a ja mislila da vi hoćete nešto kvalitetno
stvari tipa there is dark in my heart, može da napiše i imalo iskompleksiran tinejdžer.
ide maca oko tebe pazi da te ne kresne
thx brate... pokusacemo od ovoga da napravimo pesmu... ajd ako imas jos neku ideju napisi... hvala jos jednom...
znaci nisi pazio-a?
c,c,c,c pa bvolje da te maca kresne nego onaj alex7777