POMOZITE MI ! ! !

prvo pocni sa tekstovima na srpskom...zezaj se kod kuce,izmisljaj budalastine,pisi parodije na druge pesme(kao difrent:) )...A onda pocni malo da proucavas tekstove tvojih omiljenih bendova,pokusaj da napises nesto po uzoru na njih...tekst ne mora da bude nesto dugacak,ali se potrudi da za pocetak bude jasan...a kad se budes izvestio u tome,mozes da krenes sa filozofiranjem...I pisi o stvarima koje na tebe ostavljaju najjaci utisak....srecno....;)

prvo pocni sa tekstovima na srpskom...zezaj se kod kuce,izmisljaj budalastine,pisi parodije na druge pesme(kao difrent:) )...A onda pocni malo da proucavas tekstove tvojih omiljenih bendova,pokusaj da napises nesto po uzoru na njih...tekst ne mora da bude nesto dugacak,ali se potrudi da za pocetak bude jasan...a kad se budes izvestio u tome,mozes da krenes sa filozofiranjem...I pisi o stvarima koje na tebe ostavljaju najjaci utisak....srecno....;)

sasvim dobar odgovor. . .

er, obozavam ovakve teme de trebaju pesme

the sun is shining
there will be darkness on the world
and because i'm going
in my prison gold.

i like my prisoooon
i like to be in cage
because i don't have freedoooom
i don't have daylite
there is dark in my heart.

E ljudi imam problem... Imam bend ali mi radimo obrade... A sad bi hteli da radimo svoje stvari a;o tu ima jedan veliki problem! Nemamo tekstova!!! Ako bi neko hteo da nam pokloni neki tekst ili bar ideju neka to uradi na ovoj temi... Bicemo vam veoma ZAHVALNI!!! Hvala unapred...

ehm, ehm znaš da se to plaČa? mislim textovi 8-) :-P:lol:

nego, probaj čovek sam da smisliš, samo nemoj misliti ‚‚jao moram da napišem nešto moram da napišem nešto‚‚ nego jednostavno kad osetiš inspiraciju sedni za papir i gledaj text kako se piše. samo nemoj se truditi oko gramatike pravopisa, smisla i tih stvari (to ćeš lako posle srediti) nego samo prenesi iz glave (ili iz srca - još bolji textovi) na papir :)
dobra je inspiracija kad slušaš bendove koji su vam uzori, i onda napiši text na taj fazon.

er, obozavam ovakve teme de trebaju pesme

the sun is shining
there will be darkness on the world
and because i'm going
in my prison gold.

i like my prisoooon
i like to be in cage
because i don't have freedoooom
i don't have daylite
there is dark in my heart.

thx brate... pokusacemo od ovoga da napravimo pesmu... ajd ako imas jos neku ideju napisi... hvala jos jednom...

IDILA

Jedne noći moje mladosti
Nametnuše se meni mnoge gluposti

Bila je to prva ljubav moja
Znala je da ne mogu bez nje

Lutali smo mi te cele noći
Nikada nam nije bilo slađe
Sve dok ona nije morala poći
Rekla je "moram ići dalje"

Nemoj ići,razmisli,ja ću s tobom
Čekaj stani,ostani molim te
Nemoj ići,razmisli,ja ću s tobom