Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ma nije tacno,tj.ne verujem ,vec igra javlja da ubacim korektan cd,nesto je oko krekova kojig ima 2 ,jedan na 3 cd drugi na 4 cd, na trecem je kao za singl a na 4 za multi plejer ,ali ne radi ni tako,ima neka caka ,nek se neko javi pomoc !!!!
ma nije tacno,tj.ne verujem ,vec igra javlja da ubacim korektan cd,nesto je oko krekova kojig ima 2 ,jedan na 3 cd drugi na 4 cd, na trecem je kao za singl a na 4 za multi plejer ,ali ne radi ni tako,ima neka caka ,nek se neko javi pomoc !!!!
brate sve sam ja uradio ( instalirao i krekovao-potreban ti je WinRAR da je krekujes) i krenuo je pocetni film ali prvi nivo nema sanse .
Ja ipak mislim da ne podrzava MX kartice .
Zao mi je ali ni ja nemogu da je igram .
goste ,izgleda da si u pravu,probo sve,pregledo,4 disk ti i ne treba ako igras off line ,ne podrzava gf440 mx i pise u read me,......izgleda da cu morati da je menjam za fx 5200 ili slicno,pozdrav braco!,hristos vaskrse !!!
Ja imama MSI FX5600 128mb i radi odlicno
samo je igrica mnogo kratka,preso sam je za dva,tri dana.U readme fajl kaze da ne podrzava MX kartice ali probaj da skines nove drajvere 56.56(dobijas jos nekoliko patcheva-oko 17mb)ili 60.72(13mb).
drugovi,procitajte read me u igri i bice sve jasno,znaci ne moze definitivno na GF4 MX kartice,ako imate full GF3 ili FX 5200 ko ja moze.
igra je na 4 diska,ako igrate bez multiplejera treba samo 3 diska.inace caka koju sam danas prokuzio jer sam popi..eo, je ta da igru krekujes i startujes je kao multiplejer(bas bezveze) i krece sve lepo , a ne kao singl plejer,jer tada ne radi,zasto to nije niko reko ne znam,toliko,pozdrav svima koji vole SC i SC2 .....