L
loki
Gost
znate šta ja uopšte nezna m da li sam ja normalna nemogu nikako da se opustim u društvu pogotovo nepoznatom na poslu stalno crvenim izbegavam ljude mislim da su svi protiv mene.neznam da se družim stalno sam napeta život me je napravio nenormalnom ja samo želim živeti a neznam kako to raditi sa 40 godina želim biti normalna da znam pričati a da ne crvenim
Znas kako kazu - Oseti strah, ali ipak to uradi. To je zapravo naslov jedne dobre knjige iz oblasti primenjene psihologije. Knjigu mozes naci i pod nazivom - Od straha do optimizma. Napisala ju je Suzan Dzeferson. Pokusaj da je pronadjes i procitas. Stvarno je korisna. Moj savet ti je, posto sam procitala ovu knjigu i resila se nekih svojih strahova, da uradis upravo ono cega se najvise bojis. Odes na posao i zapocnes konverzaciju sa ljudima sa kojima radis ili jos bolje sa strankama. Nemoj da se plasis razgovora. Svi se mi nekad plasimo da cemo mozda ispasti glupi, da na doticnu temu i nemamo bas mnogo toga mudrog da kazemo itd, ali to je prirodno i normalno. zelim ti svu srecu!
ja sam dozivela chudo kad sam jednom obukla stikle doduse uglavnom od muskih ali i meni je bilo lakse kad me svi gledaju sa simpatijama! (doduse nije ni to bas uvek tako ali odeca/sminka moze i da pomogne) mada ne treba se ni opterecivati ali ako ima nesto sto bi bas volela da uradis a nikako probaj. je l se bavis nekim sportom i to moze da pomogne! ako imas vremena svrati nekad na neki chat