E najvise mrzim odgovor -ja sam takav, a tebi ako ne odgovara razbucavaj vezu, brak...ili sta god!!!! Znaci odlepim na to! Prvo jer implicira da sve to sto ste sagradili zajedno ne vredi ni pisljiva boba, a drugo mooooolim?! Ne mozes da se menjas? A s kojim onda pravom ocekujes od mene da menjam sebe u onim stvarim koje se tebi ne svidjaju?! Preneseno u tvojoj situaciji, mozes ladno da mu kazes "e pa vidi srce, ja sam takva, a tebi ako se ne dopada ti si nadji drugu zenu..." Svako moze da se k o r i g u j e makar toliko da primi k znanju da drugoj osobi nesto smeta, i da se suzdrzava da to radi...ajde ponekad prosto covek ne moze protiv svoje prirode, ali niko, ama niko nikad, me nece ubediti da razuman i normalan covek ne moze da se suzdrzi - od zvocanja, vredjanja, vikanja, ostavljanja dlaka na sapunu, ma sta ti ja znam, whatever. I ako mi je do nekoga stalo i zelim da budem s njim, a taj / ta mi kaze da jako tesko podnosi tu i tu moju osobinu, ja cu svesno gledati da ispoljavanje te osobine ogranicim na najmanju mogucu meru. I ocekivacu isto zauzvrat. U suprotnom, imacemo situaciju "tante za kukuriku" pa koliko izdrzimo. **** ti takav zivot ako si stalno u trpnom stanju.
Inace, tako kako si opisala, po meni taj te klasicno zlostavlja i ako mu se zestoko ne suprotstavis j...si jeza u ledja. Veruj, zaista je bolje biti sam nego u losem drustvu.