Pomozite dobri ljudi.

Poruka
7
Imam 24 godine, trenirao sam konstatno od 9te godine do 21. a onda sam napravio pauzu 3 godine(mnogo). Sada bih se vratio na bilo koji sport ako je moguce. Ne planiram da napravim neku karijeru, vec cisto rekreativno ali isto tako da bude ozbiljno gde cu bukvalno da se onesvestim od treninga. I naravno da clanarina ne bude neka nerealna cifra. Ako postoji nesto tako molio bih da mi date koji predlog. HVALA! :bye:
By the way, nalazim se u Beogradu, Rakovica.

а да прво одлучиш чему треба да ти служи тај тренинг?
Овако како си ти формулисао „cisto rekreativno ali isto tako da bude ozbiljno gde cu bukvalno da se onesvestim od treninga“ не даје довољно информација да би ти неко дао неки објекативан савет...
И одлучи се желиш ли рекреативан тренинг или би да се „онсевешћујеш од тренинга“ јер рекреативан приступ тренинзима који би били изузетно напорни води повредама и више ће да штети организму...

Kad sam video naslov teme ,pomislih ko zna sta se desilo...
Kad ,ono ,ajde bogati ....
Pa,imas vise opcija,kreni na plivanje ,boks, kosarku sa ortacima iz kraja,
pikaj fudbal,Judo.....Jako glupo receno sa tvoje strane da treniras do padanja u nesvest.
Ne razumem ,sta hoces postici preko noci, atletsku figuru?!

Poslednja izmena:
ljudi se ulenje,pa zaborave da razgibaju i zglob ruke,jer obaveze prema svemu imaju prioritet,umesto prema svom telu i duhu,bar da ne zaboravis par sklekova,trbusnjaka,cucnjeva,malo razgibavanja...u ovom brzom zivotu danasnjice

Ako nećeš nečim da se "baviš", uvijek možeš kombinovati par aktivnosti, npr. sportsko penjanje 2-3 puta sedmično, basket jedan dan, fuca drugi dan, i npr. dva dana napraviš neki program vježbi da jačaš cijelo tijelo, koje možeš raditi u parku ili kod kuće. Za rekreativca, ovo je vjerovatno i previše, ali dobra tjelesna kondicija neće izostati.

Lose sam se izrazio. Pod rekreativnim sam mislio da ne pocinjem da treniram nesto da bih postigao neku karijeru ili nesto u tom sportu (medalje i slicno) vec samo da bih trenirao, dao sve od sebe, naucio nesto i provodio kvalitetno vreme tu gde jesam. I naravno to nesto da ne bude tralala.. Imam drugara koji trenira tako nesto zato to i kazem.
A sto se tice tih kucnih i privatnih treninga u svojoj reziji, to radim redovno i ne mrzi me. Zato sam se i obratio vama za pomoc, jer da znam gde mogu da odem i sta mogu da izaberem ne bih vas mucio.

Back