Anti dot
Obećava
- Poruka
- 67
proseri mu se pa da se on onda potpise kao bezubi govnojedac pa i on da bude u trenduFakje:o je bejbi angelina! cu mu se poserem, ce mu se crni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
proseri mu se pa da se on onda potpise kao bezubi govnojedac pa i on da bude u trenduFakje:o je bejbi angelina! cu mu se poserem, ce mu se crni
o je bejbi angelinaAnti dot:proseri mu se pa da se on onda potpise kao bezubi govnojedac pa i on da bude u trendu
ne, ja sam ko i ti, 93. oces na neku zurkicu, a bejbi? cu sutnem ja angelinu. oces da zezamo nueri, a? da znas da je ac/dc najbolji, jealeksandra_93:fakje si ti stvarno 84 god.?
on je 90 kao i jaaleksandra_93:fakje si ti stvarno 84 god.?
ne lazi, ti si 70, ja sam 93 ko i ona 8-)Anti dot:on je 90 kao i ja
sto lazes zensku ali AC/DC su nnajbolj ti si 90Fakje:ne, ja sam ko i ti, 93. oces na neku zurkicu, a bejbi? cu sutnem ja angelinu. oces da zezamo nueri, a? da znas da je ac/dc najbolji, je
sto lazes, ja i ona smo oboje 93. i mi ce idemo na zurku, a ti imas zenu, jer si ti 70, imas ti i decuAnti dot:sto lazes zensku ali AC/DC su nnajbolj ti si 90
Fakje:ne, ja sam ko i ti, 93. oces na neku zurkicu, a bejbi? cu sutnem ja angelinu. oces da zezamo nueri, a? da znas da je ac/dc najbolji, je
ja nisam normalan zbog tebe, je bejbi! ajd na zurku 8-)aleksandra_93:
nisi ti normalan![]()
e glupaku mnogo lazes ja sam 90 i ja sam 8-) a i ti si 90 a i ti si 8)Fakje:sto lazes, ja i ona smo oboje 93. i mi ce idemo na zurku, a ti imas zenu, jer si ti 70, imas ti i decu
vidis da ti se place zbog mene. prihvati me kakvog jesam, nemoj da me teras da se menjam. je bejbi! 8)aleksandra_93:
kolko ti lazes proserkoFakje:e da Antidot mi je javio na pm da priznaje da je 70
dobro ajde, lazem. ti si 90, al si ruzan ko ***** :razz:Anti dot:kolko ti lazes proserko
aj iskuliraj maloFakje:vidis da ti se place zbog mene. prihvati me kakvog jesam, nemoj da me teras da se menjam. je bejbi! 8)
to je zato sto me zeli. odoh jaDemiourgos:@aleksandra_93
Ma sta se bre raspravljas s njim vidis da nije sav svoj.