Pomozite ako znate lek za moju drugaricu -( leukemija )

Mojoj prijateljici treba lek "Mitoksan" ili " Novitron" ,10mg -1 ampula, ne znam mnogo o ovim lekovima ali u pitanju je leukemija. Ako znate gde ih ima pomozite .Hvala ♥
Da li su to baš lekovi, mogu da posvedoče oni koji su to koristili, ali postoje i druga, jednostavnija, potpuno neškodljiva sredstva koja mogu pomoći. Jedan od tih je Ntrijum askorbat.
Natrijum askorbat je vitamin C u obliku soli. Dijetetski je proizvod – dodatak ishrani. Jedini je oblik sintetskog vitamina C kojeg organizam može da apsorbuje u potpunosti (askorbinska kiselina može samo da zakiseli čaj).
NATRIJUM ASKORBAT je, apsolutno, neophodan u održavanju života u svim živim organizmima i kad organizam nije u stanju sam da ga proizvede mora da se unosi oralno (kroz hranu ili u obliku dodatka ishrani) - što je slučaj kod ljudi.
Dr Linus Pauling (dva puta dobitnik Nobelove nagrade) izjavio je:
"Kada bi većina ljudi uzimali 5 - 10 gr ascorbata dnevno,
doživeli bi duboku starost u najboljem zdravlju".
Smatra se jedinim pravim suplementom u sprečavanju i tretiranju kardiovaskularnih bolesti, a sam Linus Pauling je rekao da Leukemija ne bi bila ni malo teža od običnog gripa uz uzimanje dovoljnih količina Natrijum askorbata. Naime, smatra se da leukemija nije ništa drugo do jedan izuzetno težak oblik skorbuta - nedostatka vitamina C. Za brže delovanje može se davati i intravenozno, bez posebne pripreme jer je izuzetno antibaktericidan. Neophodan je kod upotrebe B17, a kod raka kože omogućava izuzetno brzo zarastanje rana. I kod kožnih alergijskih reakcija pokazao se kao vrlo efikasan u otklanjanju posledica. Kod raka probavnih organa direktno ubija tumorske ćelije.
Možda i to može pomoći tvojoj prijateljici.

Da li su to baš lekovi, mogu da posvedoče oni koji su to koristili, ali postoje i druga, jednostavnija, potpuno neškodljiva sredstva koja mogu pomoći. Jedan od tih je Ntrijum askorbat.
Natrijum askorbat je vitamin C u obliku soli. Dijetetski je proizvod – dodatak ishrani. Jedini je oblik sintetskog vitamina C kojeg organizam može da apsorbuje u potpunosti (askorbinska kiselina može samo da zakiseli čaj).
NATRIJUM ASKORBAT je, apsolutno, neophodan u održavanju života u svim živim organizmima i kad organizam nije u stanju sam da ga proizvede mora da se unosi oralno (kroz hranu ili u obliku dodatka ishrani) - što je slučaj kod ljudi.
Dr Linus Pauling (dva puta dobitnik Nobelove nagrade) izjavio je:
"Kada bi većina ljudi uzimali 5 - 10 gr ascorbata dnevno,
doživeli bi duboku starost u najboljem zdravlju".
Smatra se jedinim pravim suplementom u sprečavanju i tretiranju kardiovaskularnih bolesti, a sam Linus Pauling je rekao da Leukemija ne bi bila ni malo teža od običnog gripa uz uzimanje dovoljnih količina Natrijum askorbata. Naime, smatra se da leukemija nije ništa drugo do jedan izuzetno težak oblik skorbuta - nedostatka vitamina C. Za brže delovanje može se davati i intravenozno, bez posebne pripreme jer je izuzetno antibaktericidan. Neophodan je kod upotrebe B17, a kod raka kože omogućava izuzetno brzo zarastanje rana. I kod kožnih alergijskih reakcija pokazao se kao vrlo efikasan u otklanjanju posledica. Kod raka probavnih organa direktno ubija tumorske ćelije.
Možda i to može pomoći tvojoj prijateljici.
Samo što je sam umro od raka prostate.Zna se da organizam može da iskoristi samo 1g vit. C a ostatak se izlučuje.

Да али га је тешко унети у искористљивом облику, зар не?
Уосталом, касно га је открио да би себи помогао. :D
Мада, ја верујем да је лечење рака индивидуална ствар. Код неког потпуно функционише хомеопатија или биљна медицина, код неког сасвим коректно одради и хемија уз зрачење.

Treba pomješati 2 jušne žlice sode bikarbone sa 4 žlice vitamina C
(askorbinska kiseline) iz ljekarne i to preliti s pola litre destilirane vode.
Povremeno promuckati dok se ne završi proces oslobadanja ugljen
dioksida.
Ovu mješavinu podijeliti na dva dijela i piti dva puta dnevno.
Ova dva sastojka zajedno prave sodijum-askorbat i CO2 koji se oslobodi
i ode u zrak u kemijskoj reakciji miješanja ovih sastojaka s vodom.

winkler je li ovo natrijum askorbat?

Što se leukemije tiče,znam za devojku koju je izlečio jedan ruski bioenergetičar,Krivopalov se preziva(a mislim da se zove Vadim),na krajnje neverovatan način.To je bilo negde iza bombardovanja,tada je dolazio često u Srbiju. Devojka je imala galopirajuću leukemiju i već su lekari smatrali da joj nema spasa i njena majka,već u očaju što joj ništa ne pomaže,reši da ode kod tog bioenergetičara.On ju je pregledao i rekao joj da pije čaj od ljuske boba i kore bele breze ili topole (valjda). Devojka je potpuno odzravila od toga,lekari su bili u čudu,ona ni traga od leukemije nije imala! Moja mama je takođe bila kod tog bioenergetičara i on je jedini znao da joj kaže koji problem ima u organizmu i kako da ga leči.

Poslednja izmena:

Back