Pomozimo Stafordu I Rotvajlerki Iz Ovce, gotovi su

Od ovoga nema nishta da se organizovano :) Pa znate li vi kolike su kazne kad neko daje nekome pokvarenu hranu :) ... chim joj istekne rok trajanja ona vishe nije za konzumaciju bilo humanu (ljudi) ili zivotinjsku :) ..

Meni se desavalo da kupim artikal kojem je prosao rok trajanja, a da primetim kad vec bude kasno. Ili se nekoj robi priblizava kraj upotrebe, ali to ne znam (ako dobro ne gledam ili ne istaknu tu informaciju), pa kupim... Sad posto kazete da i za to treba da plate kazne - trudicu se da mi ne promakne neka podvala kao do sad.

skoro u jednom dragstoru zateknem tunjevinu kojoj je dva dana pre tog aistekao rok.
predložim radnicama da odmah sve poklone Društvu za zaštitu i ja neću da zovem inspekciju.

Ali, počnu one da plaču da će onda njima od onih jadnih 15000 koliko primaju platu da vlasnik dragstora odbije jer su one krive?! za istekli rok (već im je to radio) pa mi bilo žao...

Ovoga puta Keti Li je potpuno u pravu! Ne mogu svi sve! Iscrpljene su sve mogućnosti ljudi koji posećuju ove forume, kapaciteti smeštaja su popunjeni i prepunjeni.Mnogo nas traži "malo para, mesto za još jednog psa"....Mnogo efikasnija bi bila dobra organizacija. Nuditi na udomljenje pse iz Ovče jeste humano, ali iza toga stoji niz poteškoća, ako želimo da postignemo neke rezultate. U redu je slikati ih i oglasiti, ali ako za dan dva ne nađu novog vlasnika, cela akcija pada u vodu, jer je pitanje koliko će još izdržati! Na sve strane vladaju neprijateljstva i rivalitet među organizacijama, jer se bave istovetnim poslovima, dok su drugi vidovi zaštite potpuno zapostavljeni, a Ovčom se sem Elene niko zapravo ne bavi. U Hrvatskoj postoji "Druga prilika" koja se posvetila psima iz kafilerije, zašto se ne nađu pojedinci i udruženje koje bi i kod nas nešto slično organizovalo?.

skoro u jednom dragstoru zateknem tunjevinu kojoj je dva dana pre tog aistekao rok.
predložim radnicama da odmah sve poklone Društvu za zaštitu i ja neću da zovem inspekciju.

Ali, počnu one da plaču da će onda njima od onih jadnih 15000 koliko primaju platu da vlasnik dragstora odbije jer su one krive?! za istekli rok (već im je to radio) pa mi bilo žao...

Eto vidis.

ma ovi iz maksija ne bacaju pokvareno meso!!nego ono sto ne prodaju od kostiju al ima i puno nekih zila..pre nekoliko dana sam izvadila 2,3 prepune kese zila i svega,skuvam i sa hlebom ima mnoogo..al kazem jedan mesar hoce da da..al drugi baci..***.jedino ako neko zna nekog ko je kuvar u nekoj kafani/restoranu pa da pita za otpatke od hrane..

cak su ljudi tolko bezobrazni,kad jedu pljeskavicu il nesto bace u kantu po pola i ne daju kucetu il macetu..licno sam to gledala..i odatle sam to vadila iz kante i davala im.masa ljudio ih toliko mrzi da namerno baci..cula sam i takve..nece da im daju za inat..

opet kazem to sto predlazete je jednopm mesecno..

ovako kad bi svi odvojili neku sicu sto ostane od kusura,20,30,50 din..nakupi se..svaki dan po toliko i zaista vredi..

Nemoj davati hleb psima, lepi se za zeludac, ucinices vise stete nego dobrog. Ako nameravas da im dajes, isusi ga, kao dvopek.

Btw, nemojte se oglusavati na ovo. Ma koji razlozi.. renoviranje kuce ili sta vec, svako ima dvesta kinti da 'baci' mesecno u to sam sigurna.

Back