Pomogni te mi dame da vas razumem

Dobra ideja... Uglavnom one prekidaju tisinu. Slabo se snalazim u tisini...

U stvari... Po mom iskustvu... Razgovor se uglavnom svodi na trazenje slicnosti. :) Razlike se koliko toliko bacaju pod tepih (ako ti se osoba preko puta tebe svidja), a traze se zajednicke tacke.

gurmanci:
SVI SE SLABO SNALAZE U TISINI ali si ti u prednosti zato sto znas koliko je i njoj neprijatno a onda od nervoze ne zna sta bi! Ljudi ne podnose vakuum. Otuda i to da nam je neprijatno kada smo sa nepoznatima u liftu - tisina, ili kada nes neko posmatra - odjednom se bas tada trazi nesto po tasni ili proverava mobilni. U pitanju je iSTI UZROK. Ti mislis ona vidi koliko je tebi neprijatno sto cutite a ona umire od blama i razmislja sta da radi.

Problem je sto radimo iste stvari... Mislim... Stanemo i razmisljamo sta dalje. Hvala ti na savetu. :) Ubuduce necu dozvoliti da me tisina odvoji od jednog prijatnog caskanja...

Inace ja imam obicaj da odem kad vidim da ima previse tisina... Odlazem razgovor za neki drugi put. Sto ima i pozitivnih i negativnih strana...

gurmanci:
iluzionista:
Dobra ideja... Uglavnom one prekidaju tisinu. Slabo se snalazim u tisini...

U stvari... Po mom iskustvu... Razgovor se uglavnom svodi na trazenje slicnosti. :) Razlike se koliko toliko bacaju pod tepih (ako ti se osoba preko puta tebe svidja), a traze se zajednicke tacke.

SVI SE SLABO SNALAZE U TISINI ali si ti u prednosti zato sto znas koliko je i njoj neprijatno a onda od nervoze ne zna sta bi! Ljudi ne podnose vakuum. Otuda i to da nam je neprijatno kada smo sa nepoznatima u liftu - tisina, ili kada nes neko posmatra - odjednom se bas tada trazi nesto po tasni ili proverava mobilni. U pitanju je iSTI UZROK. Ti mislis ona vidi koliko je tebi neprijatno sto cutite a ona umire od blama i razmislja sta da radi.

Hvala.Lepo od tebe.

A sta onda da kazem kad devojka trazi da se ja predstavim? Tj,da pricam o sebi.Mene to bas smori kad ocekuju da im nesto pricam o sebi.

iluzionista:
gurmanci:
Vidim da je problem sto se brzo otvoris i onda te otkace. To nije nista specificno samo za tebe sa ljudima je inace tako.

Ovo je 100% tacno... Imam slicnih muka sa komsinicom. Dok si tajanstven, sve je kul... Ali covek voli da prica o sebi... Mi smo svi pomalo egoisti. Da... Treba nju pustiti da prica... Ali, sta ako ona stalno cuti. Navikao sam na taj tip devojaka i pomalo mi je cudno da je pustim da prica sve i svasta... A sada kad sam malo poceo da gvirim levo i desno i otkrivam spoljasnji svet (ma zezam se... Samo sam se malo aktivirao na tom emotivnom planu, koji je neko vreme bio prazan. ;)) shvatio sam da to zavisi od tipa devojke. Ali generalno, da.

No, postoji i jos jedna stvar... U jednom trenutku ponestane tema za razgovor i nastane tisina. Ako ste sami ok... Ali ako niste, to je paklena tisina...

Pa i mene guši kad neko mnogo priča o sebi, kad po sobi kači svoje fotke - tipa ja na moru, ja na selu, ja na planini, jao što sam ovde dobro ispao, ja i ona (u dugom planu) ali i kad priča o drugima pa dodaje kako bi on to uradio ovako ili onako da se pitao... Kako je on u stvari jedno hiperinteligentno biće u svetu retarda (ali to ti ostavi da zaključiš)...

Joooj.

O.K. Lepo je kad neko ima visoko mišljenje o sebi ali je fazon da te pusti da sam dođeš do istog zaključka a ne da ti to natura na nos.

I ja se ućutim kad su takve stvari u pitanju.
Ne mogu da dođem do reči, nemam šta pametno da odgovorim ili se suzdržavam da ga ne otkinem od zayebavanja.

To su po meni ''deca'' koja su sedela uz roditelje uvek dok su ih ovi hvalili komšijama pa misle da tako treba da teče jedan razgovor :wink:

majcheki:
Pa i mene guši kad neko mnogo priča o sebi, kad po sobi kači svoje fotke - tipa ja na moru, ja na selu, ja na planini, jao što sam ovde dobro ispao, ja i ona (u dugom planu) ali i kad priča o drugima pa dodaje kako bi on to uradio ovako ili onako da se pitao... Kako je on u stvari jedno hiperinteligentno biće u svetu retarda (ali to ti ostavi da zaključiš)...

hehe :lol: Ti govoris o egomanima... Oni uzivaju da budu uvek u prvom planu. Ne, ja nisam takav, ako si to pomislila. Nije ta vrsta tisine. ;)

Back