Pomoćnik državnog sekretara SAD: Litijum prilika za Srbiju, građani bolje da sarađuju sa Rio Tintom!

1000019917.jpg

hahahahaha kakav bol za prozapadnu opoZiciju u Zrbiji
videli smo svi ko se klanja u americkoj ambasadi dok gospoja u crvenoj haljini uziva uz neke zvuke muzike. tako da nemo' se lazemo

vlas' je prozapadna, da ne moze vise da bude, a opozicija ne postoji osim one koja je za briks

Jes stisni pa se ispreci ako smes …
cija druskane ce da spreci svabu da pravi elektricne, da nas konkurenciju izgura - NE'S KOPATI.
hil ih samo lozi da smo mi amri za zelenu budalastinu, nema od tog posla nista, solc ce da popusi, kinez ce da kara svabu, a mi ameri cemo da kazemo: pa jel smo vam rekli da im lupite sankcije? kako ste glupi... nista ne slusate glupe svabe :mrgreen:
svapska autoindutsrija je vec prsla, trazim link da potkrepim, a zamisli kada solc ispusi za srpski litijum.... ima da bude kmecanje do neba, a vec sada je znano da je Germany China's bitch?

Poslednja izmena:
Smradikali bili i ostali izdajnici i prokletnici, svi se prave kao blesavi i grizu sendvič.
ej, litijum je prilika za srbiju - da se otruje sumporom umesto svabije - pa samo sns debili mogu da progutaju ovu prozapadnu povracku - da se upisas od smeha, koje su su somine koje ovo gutaju

nemoj da ih stedis, samo udri po njima NEMILOSRDNO, :puke [ama gde mi je povracko smajli?]

Što švaba nije završio to će vučić trčeći!
evo, najiskrenije vam kazem:

ako budete kopali lituijum za svabu solca dabodga usli u nato potom, i rus vas izbombardovao - nema dalje, to je kraj, odricem vas se , ja sam ionako amer, vracam srpsko drzavljanstvo ako solcu date litijum.
ja mu ga ne bih dao pa makar crko. da mene truje sa sumporom, djavo! sto ne koppa kod sebe kuci? uf! ne's kopati solcu, svabo! MRS! dabogda te ruja skenjo, moj q ces da se vozis sa elektricnim autima, kinez te je vec preyebao. PUSI GA SOLCE! svabija kaput!

Poslednja izmena:

Back