pomoććććććććććć

• Začetnik teme Začetnik teme klem
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

klem

Početnik
Poruka
19
imam jedan problem sa stolicom..
tera me da idem u vc i kad odem samo ispustim gasove i to je sve i onda me vise netera....ali to se desava dosta cesto u jednom danu....sa tim je krenulo juce i evo danas....da li mozda neko zna nesto oko toga.?da to mozda nije nesto kao zatvor???hitno mi treba odgovor molim vas i unapred hvala

imam 15 godina hvala bogu nisam imao ni jednu operaciju....a jedem pa jedem svu hranu ali desavalo mi se i ranije da imam problema sa zatvorom to jest kada me tera u wc nemogu da izdjem i to je to pocnu muke od jednom....ali to nije ovo ovo je vise samo izbacim gasove i vise mi se ne ide u vece to je sve a poslednji put sam bio prekojuce

Pa verovatno osećaš potrebu za gasovima, obaviš posao i to je to. U zavisnosti od toga šta si jeo, postoji mogućnost da bakterio u tvom crevu proizvode dosta gasa, povećavaju pritisak u crevu, što dovodi do potrebe za pražnjenjem. Kada izbaciš gas, osećaš se lakše.
I odgovor ''sva hrana'' nije odgovor, mislim na stvari koje si jeo prekjuče, juče i danas.

aha u redu prekojuce sam jeo kupus(sladak kuvan) za veceru ne secam se da topli sendvic...juce sam jeo ujutro malo krema a popodne sam jeo sendvic i za veceru 4 jaja na oko...jutros sam jeo keks i mleko i za rucak pljeskavicu i pomfrit...:D...

imam 15 godina hvala bogu nisam imao ni jednu operaciju....a jedem pa jedem svu hranu ali desavalo mi se i ranije da imam problema sa zatvorom to jest kada me tera u wc nemogu da izdjem i to je to pocnu muke od jednom....ali to nije ovo ovo je vise samo izbacim gasove i vise mi se ne ide u vece to je sve a poslednji put sam bio prekojuce

Brate jel ti toliki problem da napises STA JEDES?:lol:al evo ja cu ti reci sta jedes posto sam vidovit:lol:..ne volis kuvano i bareno..slatkise ubijas i brzu hranu..ne jedes voce i ne pijes yogurt..oces jos?:lol:

aha u redu prekojuce sam jeo kupus(sladak kuvan) za veceru ne secam se da topli sendvic...juce sam jeo ujutro malo krema a popodne sam jeo sendvic i za veceru 4 jaja na oko...jutros sam jeo keks i mleko i za rucak pljeskavicu i pomfrit...:D...
Od kupusa dobijaš divne i vrlo mirisne gasove. Elem, jedeš suvu hranu, sa malo vlakana, i to teže prolazi kroz creva. Ne znam koliko tečnosti unosiš, ali i to je bitan faktor. I ptiah te za poslednju stolicu, no nebitno.
U svakom slučaju, nemaš pravi problem - samo pojačaj malo unos povrća, voća i žitarica, jogurta (zbog probiotskih kultura), pij dosta vode dnevno i sve će da bude super.

Pozdrav!

Pored ovih saveta što su ti dali, probaj da kupiš u ,,Zdravoj hrani", pločice koprive, lana i mekonje i to jedi uveče. Lan je poznat po tome da pomaže kod zatvora, a ujedno izbaci neke grickalice. Ubaci malo i maslinovog ulja kao dodatak salati- i on može da ti pomogne.

Back