Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
pozdrav ljudi imam 16 godina i imam problem koji mi se desio juce uvece u usima mi je pocelo da mi zuji,pomislio sam da ce da mi to zujanje prestati kad ono ne...i dalje mi zuji u usima sta da radim?
Nije zgoreg da ipak odeš kod lekara. Ja sam laik, nisam lekar, ali koliko sam ja slušala o tome, čitala... to nije bolest, a uzroci su mogući razni, to jest simptomi zujanja nastaju mogućno ali ne i nužno od oslabljenog sluha, sekreta i cerumena u uhu, kada ne naleže dobro zglobni živac, pojava Menierove bolest, tumori razni, anksioznost, itd. ....Da ti lepo odeš kod Orl - a, pa da to ipak ispitaš, m? Zbog sebe čisto, bićeš mirniji. Držim palčeve da sve dobro bude. Sretno!
pozdrav ljudi imam 16 godina i imam problem koji mi se desio juce uvece u usima mi je pocelo da mi zuji,pomislio sam da ce da mi to zujanje prestati kad ono ne...i dalje mi zuji u usima sta da radim?