Pomocccc

giravaru

Primećen član
Poruka
634
Vadila sam krv sve vrednosti su dobre... Osim vitamina D koji je ispod granice.. amila mi je 123 a CPR 0.5....znaci nemam nikakvu upalu? Dajte neka objasnjenja...

uzmi da piješ calcium šumeće tablete nedostatak vitamina D je problem u zimskim danima kad nema sunca pa moramo da nadoknadimo ili kroz suplemente ili kroz ishranu jaja,mlečni proizvodi,losos,sardine,brokoli,bademi,pomorandža sadrže dosta kalcijuma u sebi

uzmi da piješ calcium šumeće tablete nedostatak vitamina D je problem u zimskim danima kad nema sunca pa moramo da nadoknadimo ili kroz suplemente ili kroz ishranu jaja,mlečni proizvodi,losos,sardine,brokoli,bademi,pomorandža sadrže dosta kalcijuma u sebi
To je za vitamin D. Mene brine amilaza....

Da... interesantno... mada, ne bih koristila šumeće tablete.
Ima mnogo boljih načina da se nadoknadi kalcijum, nema potrebe da se organizam opterećuje onim efektom gaziranog pića, plus koječime što ide sa kalcijumom u njima.
Baš se nadam da neko stručnije lice može da prokomentariše stanje.

To je za vitamin D. Mene brine amilaza....
Vitamin D je kod velike većine ljudi s našeg podneblja u manjku jer živimo na klimi koja nema puno Sunca, a hrana ne može da nadomesti.
Amilaza sama za sebe sad ne znači ništa.
ponovi taj nalaz za mesec-dva.

Mislim da si malo počela da preteruješ s tim analizama. ;)
Treba da spuštaš sebi taj psihotonus. :)

Vitamin D je kod velike većine ljudi s našeg podneblja u manjku jer živimo na klimi koja nema puno Sunca, a hrana ne može da nadomesti.
Amilaza sama za sebe sad ne znači ništa.
ponovi taj nalaz za mesec-dva.

Mislim da si malo počela da preteruješ s tim analizama. ;)
Treba da spuštaš sebi taj psihotonus. :)
Hvala dr... Te analize mi je dao da uradim gastrpenterolog.... Ja odo zbod dijareje jos i rece da je posao stomacni virus... Napakovao mi je da uradim milion stvari...ovako me ne boli ni stomak... Nije mi muka.. Nemam tem... Jel procitah da je amilaza vezana za pankreas a on mi radio UZ abdomena pankreas je bio uredan ili kako se vec kaze.

Hvala dr... Te analize mi je dao da uradim gastrpenterolog.... Ja odo zbod dijareje jos i rece da je posao stomacni virus... Napakovao mi je da uradim milion stvari...ovako me ne boli ni stomak... Nije mi muka.. Nemam tem... Jel procitah da je amilaza vezana za pankreas a on mi radio UZ abdomena pankreas je bio uredan ili kako se vec kaze.
Važno je da više nemaš nikakve tegobe. ;)

Back