Pomoć

Korisnik1414

Početnik
Poruka
6
Žene devojke u potrazi sam za ovim parfemom. Drugarica mi je preporučila ali ga je davno imala i ne seća se imena. Ako je neka od vas koristila bila bih vam jako zahvalna da mi kažete kako se zove.

Prilozi

• IMG_20220409_131139_867.jpg
    IMG_20220409_131139_867.jpg
    98,7 KB · Pregleda: 28
Žene devojke u potrazi sam za ovim parfemom. Drugarica mi je preporučila ali ga je davno imala i ne seća se imena. Ako je neka od vas koristila bila bih vam jako zahvalna da mi kažete kako se zove.
Liči na Jimmy Choo women ili fever..ali ne mora da znači da jeste.
Mora da postoji bar neki još detalj

super, hvala tebi na preporuci :)
sta kaze drugarica jel dugo traje? na sta mirise?
uopste ne mogu naci nikakvu infomaciju o njemu sem da je oko 500din i ima da se kupi u Signal Shopu
Da dugotrajan je, kad prođe negde baš se oseća 😁 A evo na šta miriše ovo sam sa Googl-a skinula
Горње ноте: јагода, малина, крушка, калабријски бергамот, калон, наранџа и мандарина
- Срчане ноте: цвет јабуке, божур, цвет наранџе, арапски јасмин и кинески јасмин
- Доње ноте: индонежански пачулиблат, бели мошус, амброксан, пачули, кедар, маховина и ванила
Prelep je stvarno kad sam osetila oduševila sam se 😊

Da dugotrajan je, kad prođe negde baš se oseća 😁 A evo na šta miriše ovo sam sa Googl-a skinula
Горње ноте: јагода, малина, крушка, калабријски бергамот, калон, наранџа и мандарина
- Срчане ноте: цвет јабуке, божур, цвет наранџе, арапски јасмин и кинески јасмин
- Доње ноте: индонежански пачулиблат, бели мошус, амброксан, пачули, кедар, маховина и ванила
Prelep je stvarno kad sam osetila oduševila sam se 😊
deluje po notama bogato i zanimljivo :)

Back