Korisnik1414
Početnik
- Poruka
- 6
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Liči na Jimmy Choo women ili fever..ali ne mora da znači da jeste.Žene devojke u potrazi sam za ovim parfemom. Drugarica mi je preporučila ali ga je davno imala i ne seća se imena. Ako je neka od vas koristila bila bih vam jako zahvalna da mi kažete kako se zove.
Žene devojke u potrazi sam za ovim parfemom. Drugarica mi je preporučila ali ga je davno imala i ne seća se imena. Ako je neka od vas koristila bila bih vam jako zahvalna da mi kažete kako se zove.
super, hvala tebi na preporuciHvala, našla sam ga. Zove se Ville de L'amour eto probajte i vi možda se i vama svidi.![]()
Da dugotrajan je, kad prođe negde baš se osećasuper, hvala tebi na preporuci
sta kaze drugarica jel dugo traje? na sta mirise?
uopste ne mogu naci nikakvu infomaciju o njemu sem da je oko 500din i ima da se kupi u Signal Shopu
deluje po notama bogato i zanimljivoDa dugotrajan je, kad prođe negde baš se osećaA evo na šta miriše ovo sam sa Googl-a skinula
Горње ноте: јагода, малина, крушка, калабријски бергамот, калон, наранџа и мандарина
- Срчане ноте: цвет јабуке, божур, цвет наранџе, арапски јасмин и кинески јасмин
- Доње ноте: индонежански пачулиблат, бели мошус, амброксан, пачули, кедар, маховина и ванила
Prelep je stvarno kad sam osetila oduševila sam se![]()
Da, baš je slatkastdeluje po notama bogato i zanimljivo![]()
super, radujem se kada nadjem neki dragulj da je jeftin a dobarDa, baš je slatkast![]()
Slažem se, ukusi su različiti probaj pa javi ako se setišsuper, radujem se kada nadjem neki dragulj da je jeftin a dobar
mnogi skupi traju ni pola sata...ako ga nadjem kupicu ga![]()