Pomoć

Vanja145

Zainteresovan član
Poruka
459
Npr kad stavim neki predmet na prodaju na sajt npr kupujem prodajem , ali nije ni bitno koji sajt , i ja stavim opciju da prodam samo preko poste ,kako onda ako se osoba javi zainteresovana ,sta da uradim? Odem u postu i dam im da mi zapakuju robu , jel treba nesto da placam? Nisam ovo nikad radila nemam pojma kako ide

Ma jok. Ceo univerzum stane, kazaljke na satu stanu, reke prestanu teci, vetar prestane duvati i zemlja prekine svoju rotaciju samo zato sto si ti prodala stari dzemper na kupindo. Dolaze 3 nabildovana coveka i u automobilu za transfer novca prebacuju stari dzemper do kupca.

Upakuj ebemu misa. Idi do prodavnice i uzmi jednu kutiju, unutra ubaci nesto mekano ako saljes nesto krhko i dobro izoliraj kutiju nekom sirokom lepljivom trakom koju kupis u farbari knjizari.

Mislim da mozes da navedes u opciji da kupac placa ili da ti placas. Ima kao od tezine zavisi kolika je postarina. Ili kupac plati pouzecem. Vidi tutorijale na youtube. Jos bolje napravi profil na nekom sajtu za prodaju nije tesko.

Ma jok. Ceo univerzum stane, kazaljke na satu stanu, reke prestanu teci, vetar prestane duvati i zemlja prekine svoju rotaciju samo zato sto si ti prodala stari dzemper na kupindo. Dolaze 3 nabildovana coveka i u automobilu za transfer novca prebacuju stari dzemper do kupca.

Upakuj ebemu misa. Idi do prodavnice i uzmi jednu kutiju, unutra ubaci nesto mekano ako saljes nesto krhko i dobro izoliraj kutiju nekom sirokom lepljivom trakom koju kupis u farbari knjizari.
Aha ja mozda mislila da oni to rade u posti tamo hahahah

A zanima me kad odem u poštu sta uradim dam im paket i sta onda

A zanima me kad odem u poštu sta uradim dam im paket i sta onda
I kazes dajte mi pare. Stavis carapu na glavu i i zadavis onog iz obezbedjenja polovnim dzemperom sa kupinda.

Salim se. Pa prethodno si komunicirala na tel poziv sa kupcem, popunis mislim formular za posiljku adresu kupca itd , to se nalepi na kutiju, i adresu na kojoj se koze vratiti paket. Govoris engleski da ti potrazim tutorijal neki? A sve bi ti bilo mnogo lakse ako napravis profil na kupindo npr pa tamo kada stavis predmet na prodaju imas sve ove opcije o kojima pisemo...

Npr kad stavim neki predmet na prodaju na sajt npr kupujem prodajem , ali nije ni bitno koji sajt , i ja stavim opciju da prodam samo preko poste ,kako onda ako se osoba javi zainteresovana ,sta da uradim? Odem u postu i dam im da mi zapakuju robu , jel treba nesto da placam? Nisam ovo nikad radila nemam pojma kako ide
Ne diraj daljinski pokvarices nesto

Back