Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Khmmm, drži se ti ipak botanike, nije ovo tvoj teren.... Pobrkao si lončiće.....Merlinu, a ako misliš na polni organ, onda kod Urologa
Ma, mislim na onog pravog. Hteo sam da ovu temu postavim na podforumu “životinje”, ali zamisli oni su mi rekli da oni ne postoje…. svašta!!!Kakvog zmaja druže xD
Ovo je za zmaja.Svasta, pa kod veterinara, sa subspecijalizacijom za otorinolaringologiju.
pa zmaja odvedesMisliš mene, zmaja ili Botaničara. Ili svi đuture, pa da dobijemo popust?
Gledao sam nešto o njima po netu..... Preskupi su.......Svasta, pa kod veterinara, sa subspecijalizacijom za otorinolaringologiju.
Mislis da je uzrok psihosomatski? Neka trauma iz mladih dana?Gledao sam nešto o njima po netu..... Preskupi su.......
možda, pre kod hipnotizera... zamislte kad bi neko mog'o da hipnotizira zmaja... i sazna sve njegove tajne... i to kako je pao sa drveta kao mali... i kako su mu branili da se igra sa divljim svinjama i ždralovima.....
Ne znam, moj ide sam, potpuno je samostalanKod kog doktrora treba voditi zmaja ako ovaj ne može da bljuje vatru?
Koliki je tvoj zmaj?Ne znam, moj ide sam, potpuno je samostalan![]()
Bogami sprco je 45 u guzicu, sto bi zauz rekla odavno je u grobuKoliki je tvoj zmaj?
Šta jede? jel’ voli kobasice, npr...?
Nema pomociKod kog doktrora treba voditi zmaja ako ovaj ne može da bljuje vatru?