Pomoc!

Caoo,

Potrebna mi je mala pomoc. Dajte mi neka mesta poput visokih gradilista gde bi moglo da se popne na kran,negu visoku zgradu, most ili tako nesto.

Tragam za adrenalinom oduvek me je privlacio.

Hvala.
Ако се пита, поразговара, добије одобрење, испоштује безбедносна процедура - што да не?

Не упадати, не шуњати се и слично.

И без претеривања са сликањем, самосликањем итд.

Градилишта, хвала Богу имамо онолико.

@Platin
A zasto da se pentra po mostovima, visokim zgradama , kranovima na gradilistima..reci mi bar jedan razlog
I ko ce da mu da dozvolu za tako nesto ? u Americi to nije dozvoljeni i hapse one koji se pentraju po onim njihovim visokim zgradama,
ako pre toga ne poginu kao sto su ginuli pojedini padom sa tih visina

Ако се пита, поразговара, добије одобрење, испоштује безбедносна процедура - што да не?

hah pa daj kolim te. Ne moze ako nesto bez sunjanja i nelegalnog ulazenja. 😁😁

Da ti predlozimo pa da se skrljas sa neke visine..i da te nosimo na savesti..
Nema šanse, posebno sto je zabranjeno pentranje po kranovima, visokim zgradama, mostovim i slicno

Hvala na brizi ali smatram da nema potrebe. Vec sam se penjao na hm Gazelu cini mi se? Ali sa donje strane ,sto nije tako opasnonina razne gradjevine u Italiji.

Ukoliko se idalje drzis svog stava u redu aliako sam ti promenio misljenje daj nekuu lokaciju😁

Zar zaista misliš da bi na gradilištu pustili nekog sa ulice, tek tako da se penje na kran i fotka???

Ginu i oni koji rade a oni treba da odgovaraju za neke "željne adrenalina" :dash:

Danas je bilo ovo kod Sava centra🥶

Prilozi

• 22748CBC-A7BE-4C57-BD3B-C002A83245A1.png
    22748CBC-A7BE-4C57-BD3B-C002A83245A1.png
    312 KB · Pregleda: 8
  • 0878EC5E-BB99-4EBB-AD9D-18B3EC99D7C2.png
    0878EC5E-BB99-4EBB-AD9D-18B3EC99D7C2.png
    332,2 KB · Pregleda: 9
To sto radis je da dovodis sebe u opasnost ali to je tvoj izbor.
.ne bih zelela da jednog dana dodjes u situaciju da kazes .nisam trebao to da radim ako budes u prilici da ista kazes

ma da..ne pricaj kojesta..mozes zivot da prozivis sjajno i bez toga..to nije hrabrost vec glupost i nepromisljenost
i neka ti je Bog u pomoci

Poslednja izmena:
Uvek mi je bilo fascinantno koliko smo negativna i pesimisticka nacija
nismo ni negativna ni pesimistiticka nacija vec smo razumni, ali razumem te..i verujem da ces brzo da izduvas to iz sebe bez posledica
..mogla bih sada da ti navedem deset mesta gde sam bila i koja su me fascinirala i digla mi adrenalin a nije hodanje po ivici mosta ili pentranje po zgradama

nismo ni negativna ni pesimistiticka nacija vec smo razumni, ali razumem te..i verujem da ces brzo da izduvas to iz sebe bez posledica
..mogla bih sada da ti navedem deset mesta gde sam bila i koja su me fascinirala i digla mi adrenalin a nije hodanje po ivici mosta ili pentranje po zgradama

Bio bih zahvalan ako bi mogla. U okviru Beograda naravno.

Back