Junkie from suburb
Početnik
- Poruka
- 10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако се пита, поразговара, добије одобрење, испоштује безбедносна процедура - што да не?Caoo,
Potrebna mi je mala pomoc. Dajte mi neka mesta poput visokih gradilista gde bi moglo da se popne na kran,negu visoku zgradu, most ili tako nesto.
Tragam za adrenalinom oduvek me je privlacio.
Hvala.
Caoo,
Potrebna mi je mala pomoc. Dajte mi neka mesta poput visokih gradilista gde bi moglo da se popne na kran,negu visoku zgradu, most ili tako nesto.
Tragam za adrenalinom oduvek me je privlacio.
Hvala.
Ако се пита, поразговара, добије одобрење, испоштује безбедносна процедура - што да не?
Не упадати, не шуњати се и слично.
И без претеривања са сликањем, самосликањем итд.
Градилишта, хвала Богу имамо онолико.
Da ti predlozimo pa da se skrljas sa neke visine..i da te nosimo na savesti..
Nema šanse, posebno sto je zabranjeno pentranje po kranovima, visokim zgradama, mostovim i slicno
Завод за ментално здравље је још увек на истом месту.
Ако се пита, поразговара, добије одобрење, испоштује безбедносна процедура - што да не?
Не упадати, не шуњати се и слично.
И без претеривања са сликањем, самосликањем итд.
Градилишта, хвала Богу имамо онолико.
To sto radis je da dovodis sebe u opasnost ali to je tvoj izbor.
.ne bih zelela da jednog dana dodjes u situaciju da kazes .nisam trebao to da radim ako budes u prilici da ista kazes
Onda moras biti svestan da je dovoljna sekunda necega sto nisi predvideo pa da sva tvoja sigurnost u sebe ode pa pa![]()
Spreman sam da rizikujem zarad malo uzivanja i zivljenja drugacijeg zivota od drugih❤
nismo ni negativna ni pesimistiticka nacija vec smo razumni, ali razumem te..i verujem da ces brzo da izduvas to iz sebe bez posledicaUvek mi je bilo fascinantno koliko smo negativna i pesimisticka nacija
nismo ni negativna ni pesimistiticka nacija vec smo razumni, ali razumem te..i verujem da ces brzo da izduvas to iz sebe bez posledica
..mogla bih sada da ti navedem deset mesta gde sam bila i koja su me fascinirala i digla mi adrenalin a nije hodanje po ivici mosta ili pentranje po zgradama
Spreman sam da rizikujem zarad malo uzivanja i zivljenja drugacijeg zivota od drugih❤