pomoc

• Začetnik teme Začetnik teme vini
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala Hellen sto si potvrdila moje slutnje,hehehe.Znao sam da je njemu frka da se zeni zbog godina.Samo nemam obicaj da gledam u profile pa da se sam uverim.
A to sto je psiholog,psihijatar...sta li vec,to tek nema veze s vezom.Poznato je da ti psiholozi ne mogu nikom da pomognu,mogu samo da ga skenjaju jos vise.Pricaju shablonski tj, serru!
Sve u svemu da ne bude..."jesen dodje ja se ne ozenih..." Heheheh.

Mislim da ti je najbolje da sednes lepo sa deckom i da porazgovarate 8) Objasnis mu lepo svoju situaciju,sta ti mislis o tome...Mozda nadjete neko resenje.
Ima dosta razloga zbog kojih je mogao da te pozove kod sebe,uglavnom su dobri :wink:

Možda je onaj fazon kao u boljem životu,čovek čeka nasledstvo ali ne može dok se ne oženi, proveri ti malo tu lozu,yebeš psihologiju,cccc!!

Šalim se u svakom slučaju moj savet ti je da se ne zalećeš pogotovo što imaš 31 god.Ti bar nemaš šta da izgubiš i valjda si toliko do sad naučila da provališ ko je ko.Mislim da je Nataša u pravu to što je rakla,i ja se sa tim slažem,i bolje dok je vreme pali ti od njega ,ja lično ne volim kad neko postavlja ultimatume,pogotovo ove vrste.

Moja drugarica raskinula sa dečkom koji živi dva sprata ispod nje, a ovaj brže, bolje uselio neku glupačicu,čovek se verio za tri nedelje. :arrow: proveri njegov komšiluk :)

Hellen:
vini:
Decko me je zaprosio posle dve nedelje poznanstva. Ja sam mu objasnila zasto ne mogu odmah da pocnem da zivim sa njim. Trenutno nemam posao i ne mogu da me on izdrzava. On je sve pogresno shvatio i posle mesec i po dana zabavljanja poceo je da me prosto gura od sebe. Prosto mi je dao uslov ili da predjem da zivim kod njega ili da se razilazimo. Ne znam sta da radim. Zaljubljena sam u njega ali i dalje me razum sluzi. Ima li tu ljubavi sa njegove strane

Извини, мало сам завирила у профил...31 година и психолог по професији?! :shock: А питаш овакве ствари... :roll:
После две недеље познанства теби је једини разлог да не улећеш у брак то што не желиш да те он издржава??? :shock:
ja joj se isto iskrerno divim :wink:

Back