Pomoc

Easy_Ride

Zainteresovan član
Poruka
486
Poslao sam aksom paket pouzecem koji vredi citavih 500.din. kupac nije hteo da ga uzme.Sad se meni vraca i ja moram duplu postarinu da placam -.- 640.din.
Ja ne bih da ga uzmem jer mi se nikako ne isplati ... e sad ako ga ne uzmem oni mene na sudu ili?
Takodje mi je neko nepoznat poslao neke zvucnike preko brze poste ja kazem postaru da ne zelim to da podignem on meni kaze da ja moram da podignem jer ako ne uzmem tuzice me neko ne znam ko o_O Moze neko da mi pojasni ???

ybt zar vam je tolko dosadno da se cimate s tim..zovi tog lika i reci mu da ako mu licno doneses na gajbu kostace ga ko petra kajgana

Pre bi mene kostalo nego njega :D Put bi mi samo kostao 60-70.e. Ali koliko me nervira prezalicu tih stotinak evra i slomicu ga.Nego me zanima ovo sto sam u gornjem postu napisao ... jel bi mogao imati neki problem sa zakonom?

Poslao sam aksom paket pouzecem koji vredi citavih 500.din. kupac nije hteo da ga uzme.Sad se meni vraca i ja moram duplu postarinu da placam -.- 640.din.
Ja ne bih da ga uzmem jer mi se nikako ne isplati ... e sad ako ga ne uzmem oni mene na sudu ili?
Takodje mi je neko nepoznat poslao neke zvucnike preko brze poste ja kazem postaru da ne zelim to da podignem on meni kaze da ja moram da podignem jer ako ne uzmem tuzice me neko ne znam ko o_O Moze neko da mi pojasni ???

ovo prvo moraš da platiš. niko neće da vozi na lepe oči. tamo kad si potpisivao sigurno je bila neka stavka da plaćaš povratnu poštarinu u slučaju da primalac ne primi paket. a ovo drugo nisi morao da preuzmeš uopšte, to te poštar naložio. ne razumem odakle ti ideja da bilo kakve pakete moraš da primaš. ne moraš da primaš ni ono što ti sud pošalje.

ovo prvo moraš da platiš. niko neće da vozi na lepe oči. tamo kad si potpisivao sigurno je bila neka stavka da plaćaš povratnu poštarinu u slučaju da primalac ne primi paket. a ovo drugo nisi morao da preuzmeš uopšte, to te poštar naložio. ne razumem odakle ti ideja da bilo kakve pakete moraš da primaš. ne moraš da primaš ni ono što ti sud pošalje.

Stvar je u tome sto ja nisam potpisao kad sam poslao... tj.kurir nije ni trazio :)

Pre bi mene kostalo nego njega :D Put bi mi samo kostao 60-70.e. Ali koliko me nervira prezalicu tih stotinak evra i slomicu ga.Nego me zanima ovo sto sam u gornjem postu napisao ... jel bi mogao imati neki problem sa zakonom?
naravno da ne nisi bio kod kuce nisi bio u gradu da podignes a posle 7 dana se vraca nazad..ako njemu nista ne mogu zasto bi tebe neko primorao da podignes

Meni je stigao neki dokument iz Opstine sto sam ga narucila, kurir me je cak pitao da li hocu da ga primim. I ja da u redu je....

Može.
Poštar.
Al' on neće.
Probaj sa upravnikom pošte.
Neka on pita poštara.
Njemu mora da kaže.
Po komandnoj liniji.
A, on će tebi.

to mi nije jasno kako si bilo šta mogao pošalješ a da ne potpišeš, al ae. ne znam, ako je kurir kriv, onda bi možda mogao da se sudiš.

Ne znam ... dao sam mu paket i podatke kome da uruci a potpis mi nije trazio samo br.fona.AKS je to neozbiljni su mnogo.A i bas me briga mogu da me povuku za tuki nemaju dokaz da sam ja poslao a ne javljaju se vec nedelju dana na telefon tj.javili se jednom i nesto mi uvrnuto govorio onaj kurir jedva sam ga razumeo ja sam ga kasnije ponovo zvao on se nije javljao pa sam zvao centar ni oni se nisu javljali.Ko ih ...

nece se nista desiti,paket ce stajati jedno vreme u glavnom njihovom magacinu u slucaju da se pojavis,posle nikom nista
sto se tice tih zvucnika ni njih ne moras da podizes jer ce se vratiti posiljaocu

i meni stuze svakih par dana od suda da im dugujem 17800 za sudske troskove ne primam, jos u sanduce ostavili neko shatro mnogo jako upozorenje za 8 dana da se plati..vazi..odo u mardelj to dodradim

aks je najgora kurirska sluzba.kod njih sve ide `odoka` i bez potpisivanja.mislim da ti nista ne mogu ako neces da primis...nisam cula da se neko tuzi za tako mali iznos.
ako ti je to neki `posao` preko limunda/kupinda,uvek praktikuj da ti prvo uplate vrednost posiljke,a postarinu naravno placa kupac kad dobije posiljku

a šta si slao daj meni paket, što da propadne :lol:

Pa dacu im tvoju adresu pa nek tebi nose i ti plati postarinu i uzmi paket :D Inace ima dobra graficka na kojoj se pokvario kuler i scart babl 10m :D
BTW.Zvao me kupac i rekao da je uzeo paket jos sinoc cak mi je poslao slike i video sam! Ne kontam kako ovi iz aksa ne znaju -.- KAZEM JA NEOZBILJNI NIKADA VISE SNJIMA!!!!!!!!

nece se nista desiti,paket ce stajati jedno vreme u glavnom njihovom magacinu u slucaju da se pojavis,posle nikom nista
sto se tice tih zvucnika ni njih ne moras da podizes jer ce se vratiti posiljaocu

Pa ne vraca se obavezno posiljaocu. Ja bas neki dan ( ali preko DHL-a) poslah neki pakt u Luksemburg i lepo stoji pitanje
sta da rade u slucaju da primalac ne zeli da ga uzme ili da nikada nije kod kuce. Imas ( kao posiljalac) mogucnost da zaokruzis da
ti ga vrate ( ali placas 15-20 evra na licu mesta) iloi potvrdis da ga uniste ili rade s njim sta zele.

Pa dacu im tvoju adresu pa nek tebi nose i ti plati postarinu i uzmi paket :D Inace ima dobra graficka na kojoj se pokvario kuler i scart babl 10m :D
BTW.Zvao me kupac i rekao da je uzeo paket jos sinoc cak mi je poslao slike i video sam! Ne kontam kako ovi iz aksa ne znaju -.- KAZEM JA NEOZBILJNI NIKADA VISE SNJIMA!!!!!!!!

e grafička mi ne treba, ja reko nešto konkretno.
ništa, sledeći put druga kurirska služba, ima ih...

Back