engleskinja Zainteresovan član Poruka 118 19.05.2005. u 21:44 - pomoc #1 Moze li mi neko malo opisati karakter nekog ko je Znak:strelac Podznak:skorpija Zensko Kako bi se to slagalo sa drugim strelcem? Unapred havala i pozdrav!!!
Moze li mi neko malo opisati karakter nekog ko je Znak:strelac Podznak:skorpija Zensko Kako bi se to slagalo sa drugim strelcem? Unapred havala i pozdrav!!!
engleskinja Zainteresovan član Poruka 118 19.05.2005. u 21:57 - pomoc #2 Kazu da sam pravi Kad god me pitaju za znak i podznak i cuju kazu:"AUUU,mnogo gadna"
loop Poznat Banovan Poruka 9.128 20.05.2005. u 10:44 - pomoc #3 engleskinja: Moze li mi neko malo opisati karakter nekog ko je Znak:strelac Podznak:skorpija Zensko Kako bi se to slagalo sa drugim strelcem? Unapred havala i pozdrav!!! Kliknite za proširenje... Pa nadjes jos jedno 10 strelaca i ti bi bila Robin Hud
engleskinja: Moze li mi neko malo opisati karakter nekog ko je Znak:strelac Podznak:skorpija Zensko Kako bi se to slagalo sa drugim strelcem? Unapred havala i pozdrav!!! Kliknite za proširenje... Pa nadjes jos jedno 10 strelaca i ti bi bila Robin Hud