Pomoc!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trudna je 100%, baš pre neki dan u ordinaciju mi ulazi dečko i sa vrata odmah, ni dobar dan, ni ništa, bup sasu me sa gotovo identičnim pitanjem i slučajem kao što si ti...naravno ja mu kažem da dovede devojku da se testovi obave na njoj :per:, ne mogu ovako iz glave i to što gledam u tebe...nije prošlo sat vremena evo ih...uradi se baby test, kada devojka trudna...i to im bio prvi put...a njoj baš prvi...maler...:hahaha:

Sa mojom devojkom sam spavao 5 janurara bez zastite ali nisam ejakulirao u nju nego sam ga izvadio i pre nego sto sam osetio nadolazeci orgazam.Predhodnu menstruaciju je dobila 19.12.2011,sto znaci da joj kasni oko 10 dana.Ima neku prehladu i temperaturu.Zanima me kolika je verovatnoca da je trudna?
Ne razumem šta te sad briga verovatnoća. Da ne misliš možda da se kladiš?

Nego ti sad lepo spavaš, pa se probudiš, pa još jednom spavaš pa se probudiš, pa spavaš, pa se probudiš, pa spavaš, pa se probudiš... pa ako još uvek nije dobila počni da smišljaš ime.

sto se verovatnoce tice
moj stariji sin napravljen je 6 dan menstruacije
sto se medicine tice
tad ni bi trebalo da ima jaje
nit bi trebalo da ima de da se usadi
a evo ga, ziv i zdrav i 19 godina sutra
kazu jedan u milion je sansa da se tad zatrudni
al mali je kanda bio odlucio da se rodiz:lol:
toliko o tome:)

Sa mojom devojkom sam spavao 5 janurara bez zastite ali nisam ejakulirao u nju nego sam ga izvadio i pre nego sto sam osetio nadolazeci orgazam.Predhodnu menstruaciju je dobila 19.12.2011,sto znaci da joj kasni oko 10 dana.Ima neku prehladu i temperaturu.Zanima me kolika je verovatnoca da je trudna?
Idi da kupuješ cuculu i krevetac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back