Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Da da da, tek je pocela deoba celija![]()
Ali ako ga je on izvadio čim je osetio, onda nema šanse... ipak je to najpouzdaniji i najsigurniji vid kontracepcije... ne treba da se sikira za bez veze...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da da da, tek je pocela deoba celija![]()
A možda je tek onako malo tek tek trudna...![]()
Ali ako ga je on izvadio čim je osetio, onda nema šanse... ipak je to najpouzdaniji i najsigurniji vid kontracepcije... ne treba da se sikira za bez veze...![]()
Ne razumem šta te sad briga verovatnoća. Da ne misliš možda da se kladiš?Sa mojom devojkom sam spavao 5 janurara bez zastite ali nisam ejakulirao u nju nego sam ga izvadio i pre nego sto sam osetio nadolazeci orgazam.Predhodnu menstruaciju je dobila 19.12.2011,sto znaci da joj kasni oko 10 dana.Ima neku prehladu i temperaturu.Zanima me kolika je verovatnoca da je trudna?
Idi da kupuješ cuculu i krevetac.Sa mojom devojkom sam spavao 5 janurara bez zastite ali nisam ejakulirao u nju nego sam ga izvadio i pre nego sto sam osetio nadolazeci orgazam.Predhodnu menstruaciju je dobila 19.12.2011,sto znaci da joj kasni oko 10 dana.Ima neku prehladu i temperaturu.Zanima me kolika je verovatnoca da je trudna?
vec je skochio s mosta![]()
A mene kopka koje će korake preduzeti postavljač teme ako mu ipak kažemo tačnu verovatnoću....![]()