Pomoc!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

roguegnome

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
135
Sa mojom devojkom sam spavao 5 janurara bez zastite ali nisam ejakulirao u nju nego sam ga izvadio i pre nego sto sam osetio nadolazeci orgazam.Predhodnu menstruaciju je dobila 19.12.2011,sto znaci da joj kasni oko 10 dana.Ima neku prehladu i temperaturu.Zanima me kolika je verovatnoca da je trudna?

Pa pazi ne znam da li hoces neko da ti kaze odavde da nije trudna i ti ces slepo poverovati. Svakom se dese takve situacije ali isto znaj da ako ti je devojka prehladjena, bolesna, ima neku upalu, pod stresom je i sl i to ume da utice na ciklus da kasni. U svakom slucaju, lepo u apoteku i kupi test za trudnocu pa sta vam ispadne. I da ostane trudna gledaj na to pozitivno. Devojka ti je ostala trudna, a ne neka profuknjaca koju si dohvatio jos prvo vece kad si je upoznao. A i deca su lep i pozitivan podstciaj u zivotu jedino ako ste vi uslovno receno deca jos pa niste spremni da poneste tu obavezu.

Dragi moj, iako sam lekar -nisam vidovita Zorka! Pod uslovom da ti devojka ima redovne menstruacije, ti si imao odnos sa njom 17.dana. A to što nisi ejakulirao-veži mački o rep... Ipak,javlja mi se (sa velikom verovatnoćom) da niste zaHebali stvar...

P.S. Ajd javi da li sam u pravu??! A sutra svrati u prvu apoteku i kupi onu bućkalicu, tek da ti lakne...Pozdrav

Dragi moj, iako sam lekar -nisam vidovita Zorka! Pod uslovom da ti devojka ima redovne menstruacije, ti si imao odnos sa njom 17.dana. A to što nisi ejakulirao-veži mački o rep... Ipak,javlja mi se (sa velikom verovatnoćom) da niste zaHebali stvar...
P.S. Ajd javi da li sam u pravu??! A sutra svrati u prvu apoteku i kupi onu bućkalicu, tek da ti lakne...Pozdrav

Zaboravila si Marina da ostavis Zorkin broj telefona!!!! :zcepanje:

Poslednja izmena:
Sa mojom devojkom sam spavao 5 janurara bez zastite ali nisam ejakulirao u nju nego sam ga izvadio i pre nego sto sam osetio nadolazeci orgazam.Predhodnu menstruaciju je dobila 19.12.2011,sto znaci da joj kasni oko 10 dana.Ima neku prehladu i temperaturu.Zanima me kolika je verovatnoca da je trudna?

A da probaš da gurneš prst u dupe... ako bude crna crta kad izvučeš, sve je ok, ako je crvena, imaš hemoroide... z:mrgreen:
Možeš da probaš i kod milana tarota...z:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back