POMOC !!! :)

bubamimi

Početnik
Poruka
4
Cao svima :) . Trenirala sam kosarku 8 godina , do svoje 17-e godine .. Medjutim , mladost-ludost je preovladala :/ i zapostavila sam treninge . Sada imam 22 godine i mnogo bih volela da se vratim kosarci a ne znam da li je kasno ?! :( ako neko od vas ima bilo kakav savet ili preporuku kluba bila bih jako zahvalna :brus:

P.S. Iz Zemuna sam

Bubamimi, vise vas je pitalo za savet oko klubova... mene zanima koje su vam ambicije, da trenirate rekreativno ili da probae da se vratite u pro :)
U krajnjem na KSS sajtu imate liste klubova i kontaktirajte...

Ja ti predlazem da odes na sajt KSS-a i pogledas spisak zenskih klubova i kontaktiras svaki, i svi cete pozvati na probu. A onda da juris USA, i da odes tamo da studiras i da igras kosarku.

Izvinjavam se sto vam stizu poruke posle dan-dva , evo tek sada mogu nesmetano da saljem poruke :) . Ne razmisljam o tome trenutno , zeljna sam igre . Nadam se da cu dobiti drugu sansu , jer imam talenat , I zao mi je sto sve to tako lako ispustila iz ruke ... Hvala vam

Pozz , sto se tice Marije Veger klub je iz Novog Sada pa sada ako si bas zeljna kosarke dodji u Novi Sad dodji 26. i 27. maja (nisam siguran tacno kada ali ces videti na sajtu http://www.vibaliga.com/ ) i tada ce sigurno biti njihov trener ako ne mozes saznati kada su dodeljivanja nagrada pa da dodje posto one svake godine dobijaju nagradu za jedini zenski klub u ligi.Tako da srecno s tim . :D

Back