pomoc :))))

rastamann:
Evo, mojoj lepshoj polovini sam naruchio iz USA Victoria Secret neke zezalice, stigle su pre neki dan i ja....ja...ja sam vrlo srecan chovek... :lol:

...Mozes li, molim te, da nas prosvetis na temu - kako ti je to uspelo, obzirom da smo i dalje na 'crnoj listi', te odbijaju da posalju i katalog na adrese u lepoj nam domovini, a kamoli robu. :shock: Obzirom da mi znacajan procenat domace krvi ne vijuga venama uludo, svoj primerak dobijam zahvaljujuci 'ovlashnoj' gresci pri kraju adrese - Beograd je, naime, postao glavni grad Macedonia-e, a juzna 'braca' su veoma ljubazna te prosledjuju svescicu. :wink:

rastamann:
Lepo, ako naruchujem, potrazim prvo store koji shalje u Jugu, a ako ne, naruchim na adresu od prijatelja iz NY, kojih imam na tone jer sam ziveo dugo tamo, pa oni poshalju u Jugu

...Blagodarim... :) Zaobilazni putevi su cesto prohodniji od magistralnih, dokazano u visegodisnjoj praksi habitiranja u zemlji Srbiji... :idea:

ugadnubaburastem:
...Pregrst dobrih ideja: www.victoriasecret.com
...Toplo preporucujem... :) :wink:

V231291_CROP1.jpg

V244657.jpg

V243232.jpg

V244656.jpg

Svidja mi se.Eto dobrog predloga.

ugadnubaburastem:
Betty:
inspirion:
na slici malo topliji ves.Smara cipka i tange.Meni to nije sexi.Osim ako je devojka nepoznata.

ne vredi. ja ne znam šta vi vidite, ja vidim tri pomenutog đavola, s vrpcama.
Ko ga šiša.

...Bilo bi interesantno videti rezultate tvog inkblot test-a... :wink: :D

sta je inkblot test?

Pa ves koji vidis,nije sexi u smislu misticnosti i erotike.Sex nije vise toliko tabu.Bitno je sad toplina.I da je devojci udobno.Zadovoljstvo sobom.Meni ni malo nije sexi klinka na -10 u minicu.Bar ja tako gledan

ugadnubaburastem:
rastamann:
Evo, mojoj lepshoj polovini sam naruchio iz USA Victoria Secret neke zezalice, stigle su pre neki dan i ja....ja...ja sam vrlo srecan chovek... :lol:

...Mozes li, molim te, da nas prosvetis na temu - kako ti je to uspelo, obzirom da smo i dalje na 'crnoj listi', te odbijaju da posalju i katalog na adrese u lepoj nam domovini, a kamoli robu. :shock: Obzirom da mi znacajan procenat domace krvi ne vijuga venama uludo, svoj primerak dobijam zahvaljujuci 'ovlashnoj' gresci pri kraju adrese - Beograd je, naime, postao glavni grad Macedonia-e, a juzna 'braca' su veoma ljubazna te prosledjuju svescicu. :wink:

Dobila ja neki katalog od komsije iz Njujorka sa nekom zenskom garderobom...A ono na adresi : 11000 Belgrade, HUNGARY :shock: Ja ono , sta je bre ovo :o I kako li je samo stiglo ?!?!!?!

ugadnubaburastem:
Betty:
inspirion:
na slici malo topliji ves.Smara cipka i tange.Meni to nije sexi.Osim ako je devojka nepoznata.

ne vredi. ja ne znam šta vi vidite, ja vidim tri pomenutog đavola, s vrpcama.
Ko ga šiša.

...Bilo bi interesantno videti rezultate tvog inkblot test-a... :wink: :D

:idea: ehehehe, samo se vi smejte, ali sad vidim slike! Cice u vešićima, roze i plavo, aaaaaa....

Pobrljavio komp. :D

Jbt, ispadoh psihopata što mi ne šljaka kako treba glupa mašina :lol:

Back