S_K_V_O
Iskusan
- Poruka
- 6.181
Jagodo, teorija je uspesno savladana u potpunosti sa najvisom ocenom! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rastamann:Evo, mojoj lepshoj polovini sam naruchio iz USA Victoria Secret neke zezalice, stigle su pre neki dan i ja....ja...ja sam vrlo srecan chovek...![]()
rastamann:Lepo, ako naruchujem, potrazim prvo store koji shalje u Jugu, a ako ne, naruchim na adresu od prijatelja iz NY, kojih imam na tone jer sam ziveo dugo tamo, pa oni poshalju u Jugu
ugadnubaburastem:
inspirion:ugadnubaburastem:
Svidja mi se.Eto dobrog predloga.
inspirion:na slici malo topliji ves.Smara cipka i tange.Meni to nije sexi.Osim ako je devojka nepoznata.
Betty:inspirion:na slici malo topliji ves.Smara cipka i tange.Meni to nije sexi.Osim ako je devojka nepoznata.
ne vredi. ja ne znam šta vi vidite, ja vidim tri pomenutog đavola, s vrpcama.
Ko ga šiša.
ugadnubaburastem:Betty:inspirion:na slici malo topliji ves.Smara cipka i tange.Meni to nije sexi.Osim ako je devojka nepoznata.
Ko ga šiša.
...Bilo bi interesantno videti rezultate tvog inkblot test-a... :wink:![]()
ugadnubaburastem:rastamann:Evo, mojoj lepshoj polovini sam naruchio iz USA Victoria Secret neke zezalice, stigle su pre neki dan i ja....ja...ja sam vrlo srecan chovek...![]()
...Mozes li, molim te, da nas prosvetis na temu - kako ti je to uspelo, obzirom da smo i dalje na 'crnoj listi', te odbijaju da posalju i katalog na adrese u lepoj nam domovini, a kamoli robu. :shock: Obzirom da mi znacajan procenat domace krvi ne vijuga venama uludo, svoj primerak dobijam zahvaljujuci 'ovlashnoj' gresci pri kraju adrese - Beograd je, naime, postao glavni grad Macedonia-e, a juzna 'braca' su veoma ljubazna te prosledjuju svescicu. :wink:
ugadnubaburastem:Betty:inspirion:na slici malo topliji ves.Smara cipka i tange.Meni to nije sexi.Osim ako je devojka nepoznata.
Ko ga šiša.
...Bilo bi interesantno videti rezultate tvog inkblot test-a... :wink:![]()