Julian
Poznat
- Poruka
- 8.030
Dise, na pravom si mestu! Verovatno si primetio, da sam se u proteklom periodu kultivisao i postao ekspert na polju svakodnevne mode...DisMisaL:Koj nisu bili tu (a ni tamo), da nešto nauče.
Koj jesu, da se podsete.
A ja bih jedno malo pitanje za one koji prate modne tokove: šta nam donosi sezona jesen/zima 2005?
Sa' cu ti uradim stajling... Kupi djubretarac! To je vrednost koja ne prolazi, a vec nekoliko sezona nagovestava povratak u velikom stilu. Mislim, da ce to konacno biti ove jeseni... Zatim, kupi somotske pantalone, malo svetlije boje. Neka budu siroke i sportskog kroja. U "Moni" sam video jedne odlicne. Da ne bi izgledao kao profesor, savetujem ti da ne nosis uz to kariranu kosulju, a duks majicu - nikako! Uzmi kosulju od izbledelog teksasa... Smatram da se teksas i somot nadopunjuju, mada se neko mozda ne bi slozio sa mnom. Dalje, kupi dobre poluduboke cipele. Preporucio bih ti, uz ovu kombinaciju, one zimske, koje imaju izbacen step na gornjem delu stopala... CAT je imao takve modele. Nabavi sal... Obavezno dugacak, da mozes lepo da se umotas u njega. On moze da bude pomalo grub i seljacki, tj. dobro bi bilo da je takav. Zameni ram na cvikerima... Ebem liga, mozda cak i lenonke da nosis. Malo pusti kosicu... Onako, kao Z. Colic. Ipak si ti mlad, a ozbiljan covek...
I brkove pusti - obavezno! Dobro, moze i bez brkova...