Pomoć!!!

DisMisaL:
Koj nisu bili tu (a ni tamo), da nešto nauče.
Koj jesu, da se podsete.
A ja bih jedno malo pitanje za one koji prate modne tokove: šta nam donosi sezona jesen/zima 2005?
Dise, na pravom si mestu! Verovatno si primetio, da sam se u proteklom periodu kultivisao i postao ekspert na polju svakodnevne mode...
Sa' cu ti uradim stajling... Kupi djubretarac! To je vrednost koja ne prolazi, a vec nekoliko sezona nagovestava povratak u velikom stilu. Mislim, da ce to konacno biti ove jeseni... Zatim, kupi somotske pantalone, malo svetlije boje. Neka budu siroke i sportskog kroja. U "Moni" sam video jedne odlicne. Da ne bi izgledao kao profesor, savetujem ti da ne nosis uz to kariranu kosulju, a duks majicu - nikako! Uzmi kosulju od izbledelog teksasa... Smatram da se teksas i somot nadopunjuju, mada se neko mozda ne bi slozio sa mnom. Dalje, kupi dobre poluduboke cipele. Preporucio bih ti, uz ovu kombinaciju, one zimske, koje imaju izbacen step na gornjem delu stopala... CAT je imao takve modele. Nabavi sal... Obavezno dugacak, da mozes lepo da se umotas u njega. On moze da bude pomalo grub i seljacki, tj. dobro bi bilo da je takav. Zameni ram na cvikerima... Ebem liga, mozda cak i lenonke da nosis. Malo pusti kosicu... Onako, kao Z. Colic. Ipak si ti mlad, a ozbiljan covek...
I brkove pusti - obavezno! Dobro, moze i bez brkova...

a,ne...ja se izvinjavam,ali to nikako!
bez brkova?
ma daj...zezaš.
đubretarac:p odlično.
somotske pantalone,pa i neki jeans kroj,po meni poželjno...
karirana košulja...hm,neeee
može neka od sitnog somota,a preko,
ono što je MUST HAVE je neki dzemperić,ili prsluk sa rombovima:p
to je hit!
naravno ima burlington čarapice....takođe must have.
šal je super a može i beretka.
meni je to super.
cipele....neke poluduboke, onako na šnir,ali da počinje negde od prstiju.
to je hit.
ima camper fenomenalne modele za ovu jesen-zimu.
pogledajte u bati ili u fashion company.

Pajamaco, b'ate, kao iz bugarskog modnog časopisa.
Karirane košulje uglavnom nose kompjuteraši, šloseri znači:lol:
Đubretarac, to je francuski egzistencijalizam, kao i crna rolka.
Ja imam tamno zeleni đ. i super je, nijednom mi se nije otkinulo drvo za kačenje. Burllington čarape na rombiće hahahahahah
one iz Kneza za 100 dindži...
Dakle, prestige je uvek bilo imati spitfire pilotsku kožnu jaknu, toplu sa krznom. A za special ocasion i sl. tu se nose crni kaputi, mantili iznad kolena ili Montgomeri mantil. Maznite od tate, dede i bližih srodnika...

uaaaaa de nađe bugarski hebote?
nemaš pojma.
ma brci su hit.
( u domu penzosa)
i ja glasam za kaputić crni kašmirski
i ne vređaj rombaste burl.čarapice.
one za 100 su skrnavljenje.
hebo te ala si nadrndan danaskeeeee.
praviš se vaćan jer si video,ono što mi nismo,pa si pokupio fore za oblačenje za sezonu.
a i mi ostali ćemo,samo da nam na pinku bude neka modna emisija.....
misl'm š'a

HeBePoBaTaH_:
Pajamaco, b'ate, kao iz bugarskog modnog časopisa.
Karirane košulje uglavnom nose kompjuteraši, šloseri znači:lol:
Đubretarac, to je francuski egzistencijalizam, kao i crna rolka.
Ja imam tamno zeleni đ. i super je, nijednom mi se nije otkinulo drvo za kačenje. Burllington čarape na rombiće hahahahahah
one iz Kneza za 100 dindži...
Dakle, prestige je uvek bilo imati spitfire pilotsku kožnu jaknu, toplu sa krznom. A za special ocasion i sl. tu se nose crni kaputi, mantili iznad kolena ili Montgomeri mantil. Maznite od tate, dede i bližih srodnika...
Dobro, ipak mislim da je Disu najprimereniji djubretarac... od svega sto si nabrojao. Slazem se u vezi carapa. Slazem se i u vezi flanelskih kosulja... Volim da ih nosim, ali su malo pase. Rolke...tesko da ce biti popularne u skorije vreme. Mozda dzemperi, sa razvaljenom rol-kragnom. Krvolok je prodavao Montgomeri mantil, mislim da bi ga pre vaskrsenja ove teme dao i za 20 jura. Bojim se da ce sada cena da skoci.
Bas mi je nekidan palo na pamet, da otvorim temu o kultnim stvarima, koje svakodnevno koristimo ili posedujemo. Shvatio sam, da se u mom slucaju to uglavnom odnosi na garderobu.

Da, Disu bi definitivno odlično stajao đubretarac. I somotske pantalone, onakve kakve si predložio, svetlijih boja, nikako teget ili crne sa onim krupnijim linijama :] I sako ispod ide komomotno, a u džepove đubretarca može da stane jedan mali fotoaparat, knjiga, cigarete i manja sveska (nosio sam). Ispod sakoa i džempera, dobar je onaj tanak, ali topao džemper sa visokim V izrezom ispod koga ide majica. To je sve, kako cenim, dobar predlog za opušteno, i pre svega, udobno oblačenje.

Sta vi:
Eh Julio ozbiljan si vidim, posto ja spadam u onaj malo lepsi pol od vaseg(nadam se), pokusacu da odgovorim na tvoja pitanja, ovako klompe nosi bas onda kada ti se nose, pa cak i uz vunene carape jer i ja sama umem da obucem svoje omiljene papuce samo do prodavnice.....hehe to sam ja moderna .......drugo da bi ostao u trendu moras da pratis lepsi pol u stopu, jer one diktiraju modu i tempo zivota...................:)

Ah da simike nemam pojma sta su , pitacu mamu da mi objasni ..:)
A koznjake imas u svim prodavnicama koze pa izvoli kupi se neki par i ovde stavi sliku da vidimo tu guzzu u tim panatlonicama...............
A ugrad izlazim onako kako mi odgovara, jedan dan doterana kao kraljica dok drugi samo istusirana i pocesljana znaci tako iti od momenta do momenta ..kapras li tiovo ista Juliano........:)
E sad odgovor na ovo tvoje pitanje sta mi radimo na VASEM kutku.......eh koje pitanje pa mi nemozemo bez vas bre da zivimo...viste nase opsesije, zato se doterujemo, mazemo, nosimo uske kozne farmerke, klompe u novembru........zato sto vas volimo ..........( a i vi nas).........:

Hvala, bobbo! Tvoj sam duznik. Ako te neko na Forumu bude dir'o, samo mi reci...
Al' manje gledaj muskarce, a vise knjigu! Neka ti nauka bude opsesija... moj ti je savet. Bice vremena za muskarce, pile moje.

baš lepo što na forumu ima muškaraca koji se razumeju u modu... ali da li mogu nešto da vas zamolim?
da li bi ste molim vas mogli da ne etiketirate one koji ne znaju moderno i lepo da se odevaju?
mislim na recimo one nesrećne šlosere ha ha ha koji još uvek o užasa nose karirane košulje npr.
naime nemaju svi sreću da budu elegantni i moderni.
izivnite što se mešam...verovatno je moja molba seljačka ali se nadam da vas nisam suviše iziritrala.

uzgred, ne šalim se veoma sam ozbiljna iako do sada na ovoj temi to nisam bila.
već mi je pun kufer generalizacija streotipa procenjivanja i ocenjvanja ljudi ... prema izgledu ... odevanju posebno...

Retki su muškarci koji ne poseduju barem jednu kariranu košulju.
Muškarci koji ISKLJUČIVO nose flanelske ili sl. karirane košulje su, po mom, zaista skromnom stavu, šloseri. To je moje mišljenje.
Generalizovanje se postiže nametanjem ili zabranom ličnog mišljenja. Žao mi je gigule, ali tako JA mislim.

Back