S shtreber Gost 07.04.2004. u 13:52 - pomoc! #1 Koliko ima crnaca u SAD? treba mi broj a ne procenat! ako mozete i neki kratak text o tome da prilozite! unapred hvala!
Koliko ima crnaca u SAD? treba mi broj a ne procenat! ako mozete i neki kratak text o tome da prilozite! unapred hvala!
Gost 14.04.2004. u 14:34 - pomoc! #2 shtreber: Koliko ima crnaca u SAD? treba mi broj a ne procenat! ako mozete i neki kratak text o tome da prilozite! unapred hvala! Kliknite za proširenje... ja znam u procentima koliko ih je-oko 13.5%,a ako u SAD ima 250 miliona stanovnika-racunica je prosta!
shtreber: Koliko ima crnaca u SAD? treba mi broj a ne procenat! ako mozete i neki kratak text o tome da prilozite! unapred hvala! Kliknite za proširenje... ja znam u procentima koliko ih je-oko 13.5%,a ako u SAD ima 250 miliona stanovnika-racunica je prosta!
Σ Σ Zainteresovan član Poruka 174 15.04.2004. u 06:19 - pomoc! #3 Anonymous: shtreber: Koliko ima crnaca u SAD? treba mi broj a ne procenat! ako mozete i neki kratak text o tome da prilozite! unapred hvala! Kliknite za proširenje... ja znam u procentima koliko ih je-oko 13.5%,a ako u SAD ima 250 miliona stanovnika-racunica je prosta! Kliknite za proširenje... Amerika ima danas oko 290 miliona stanovnika a crnaca ima oko 11.5%
Anonymous: shtreber: Koliko ima crnaca u SAD? treba mi broj a ne procenat! ako mozete i neki kratak text o tome da prilozite! unapred hvala! Kliknite za proširenje... ja znam u procentima koliko ih je-oko 13.5%,a ako u SAD ima 250 miliona stanovnika-racunica je prosta! Kliknite za proširenje... Amerika ima danas oko 290 miliona stanovnika a crnaca ima oko 11.5%