pomoc

dragannesic:
Hteo bi da znam molim vas pre nekoliko dana posatvio sam temu ovde a vec vidim da je tema zatvorena mogu li da znam zasto je zatvorena i koga je zatvorio ?
Dragane, tema ti je zakljucana jer ti je i odgovoreno. To sto tebe zanima je vec na temama razradjeno i ispricane su price. Pogledaj lepljive koje ti je moderator prilikom zatvaranja napomenuo.
Zatvorena je tema jer je tematika vec na drugim mestima i nema nikakvog smisla za istu stvar imatim novu temu. To skodi i tebi jer se diskusija rasipa i drugima jer nemaju na jednom mestu dovoljno informacija o istom problemu.

eto, codemaker ti je odgovorio isto ono sto bih ti i ja rekao :)
nemoj da zakljucavanje shvatis kao akt uperen protiv tebe, a ako mene konkrretno imas nesto da pitas, imas pp...

Izvinite me mozda sam pogresio ali ja sam ocekivao konkretnijih odgovora pa zato sam i postavio temu u nadi da ce mi neko pomoci sa konkretnim predlozima jer po prvi put pokusavam da uradim neki program .
Hvala svima unapred i izvinjavam se svima .
Jos da naglasim najbolji ste forum ljubazni ljudi i uvek spremni da pomognete .

Pjer ti je odgovorio na tvom topicu....

Evo ovako,ako nisi razumeo.

Mozes da pises u windows notepadu.Onda kada zavrsis pisanje sacuvas fajl kao .cpp
Onda skines kompajler.... Recimo Dev c++.

Otvoris ga,ides na open > open project or file > nadjes tvoj .cpp file i otvoris ga

onda na compile.... i tamo gde ti je stajao .cpp file stajace i .exe

Eto =|

Pjer ti je odgovorio na tvom topicu....

Evo ovako,ako nisi razumeo.

Mozes da pises u windows notepadu.Onda kada zavrsis pisanje sacuvas fajl kao .cpp
Onda skines kompajler.... Recimo Dev c++.

Otvoris ga,ides na open > open project or file > nadjes tvoj .cpp file i otvoris ga

onda na compile.... i tamo gde ti je stajao .cpp file stajace i .exe

Hvala ti puno prijatelju
Puno si mi pomogo puno ti hvala .
Samo jos nesto ako te ne mrzi reko si da fajl cuvam kao cpp file ali ovde na notepadu kod mene nema te opcije cpp ima text document i all filles gde i kako da nadjem taj cpp
Jos jedno hvala ti prijatelju .

Back