Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
parka:Jel reklama ako napišem ovde gde sam videla da ima da se kupi?
parka:Pošto imam blagoslov vesela srca se bacam na kuckanje:
To je radnja na početku Žičke ulice; znači kad ideš iz grada trolom (19,21,22,29) prva stanica posle C. Krsta, pa preko puta. Prodaju još i neki izolacioni materijal ili štatijaznam. A taj filter izgleda kao omanja plava kutija. Ne znam da li radi to što bi trebalo ali ako se dobro sećam nije mnogo skupo.
I još jedna napomena. Nisam bila u tom kraju par meseci, valjda je prodavnica još uvek tamo.
Što vooooolim kad doprinesem opštem dobru![]()
Tokan:A да случајно не знаш неки домаћи сајт или производ? Ово све страни сајтови, и коштају колико и клима. Нема се пара за такво планинарење, поготову што није мој стан.
Tokan:U napred da se izvinimKad ulaziš u stan hodaj U natraške, to je rešenje..![]()
parka:Pošto imam blagoslov vesela srca se bacam na kuckanje:
To je radnja na početku Žičke ulice; znači kad ideš iz grada trolom (19,21,22,29) prva stanica posle C. Krsta, pa preko puta. Prodaju još i neki izolacioni materijal ili štatijaznam. A taj filter izgleda kao omanja plava kutija. Ne znam da li radi to što bi trebalo ali ako se dobro sećam nije mnogo skupo.
I još jedna napomena. Nisam bila u tom kraju par meseci, valjda je prodavnica još uvek tamo.
Što vooooolim kad doprinesem opštem dobru![]()
Određuje se prema količini vlageBetty:silica gel je super savet! ali koliko ga treba ya stan?