Помоћ за тренинг?:-)

B-girl4ever

Početnik
Poruka
33
Е људи, размишљам већ дуже време о томе на који тренинг да почнем да идем, па бих волела да чујем ваше савете. Занима ме нешто уз шта ћу моћи мало да смршам, уствари више да затегнем стомак, ноге и то, него у буквалном смислу да смршам, тако да ми треба нешто за то првенствено. А да бисте знали отприлике какве ствари ме занимају, то би био неки кик-бокс и такве ствари, али сам чула да није баш за девојке и не знам да ли то помаже кад је у питању линија. Не готивим одбојку и такве спортове, кул су ми ови што ми мој ортак рекао хардкор.. Мислим, ја сам размишљала и о теретани, али су ми рекли да се још увек развијам и да је боље да тренирам неки спорт..:lol:
Предлажите..;)

Е људи, размишљам већ дуже време о томе на који тренинг да почнем да идем, па бих волела да чујем ваше савете. Занима ме нешто уз шта ћу моћи мало да смршам, уствари више да затегнем стомак, ноге и то, него у буквалном смислу да смршам, тако да ми треба нешто за то првенствено. А да бисте знали отприлике какве ствари ме занимају, то би био неки кик-бокс и такве ствари, али сам чула да није баш за девојке и не знам да ли то помаже кад је у питању линија. Не готивим одбојку и такве спортове, кул су ми ови што ми мој ортак рекао хардкор.. Мислим, ја сам размишљала и о теретани, али су ми рекли да се још увек развијам и да је боље да тренирам неки спорт..:lol:
Предлажите..;)

јога, зен, фенг шуи, нинђитсу, винг чун, кунг фу

plivanje..ako imas viska kg i nisi zategnuta ona ides na kombinovano trip + teretana..sto ne podrazumeva da ces dizati 100kg iz bendza i da ces izgledati ko bilder..stari dif bih ti preporucio 3000 je mislim da ide i sauna uz bazen za te pare nisam siguran..javi se na pp za detalje ako zelis

Sad ce da ispadne da "ciga hvali svoga konja" ali ako te zanimaju BV, a neces na kik, probaj nesto skroz drugacije. Probaj džudo.
Apsolutno rade svi mišići, potrebna je i elastčnost-razgibanost, brzina, snaga...
Za neku rekreativnu varijantu imaćeš sve na jednom mestu + kako budeš napredovala u tehnikama tako ćeš i dobijati na samopuzdanju. Pri tome ne mislim na neku tuču i sl. već na poverenje u samu sebe za izvodjenje i elemenata koje i nisi pomislila da radiš.

Zdravo,
Moje ime je Tanja.
Ja sam Fitness instruktor vec 15 godina.
Radila sam u najpoznatijim fitness klubovima u Novom Sadu.
Trenutno radim u joga centru HarmonyLife.
Drzim Body Forming i Pilates.
https://www.facebook.com/JogaCentarHarmonyLife

Svakako ko je zainteresovan da oblikuje svoje telo do savsenstva, neka dodje kod nas u Futosku ulicu br 115.
1800 din. se placa Body Forming i Pilates a na Faacebook stranici cete videti kojim danima drzim :-)

Pozdrav svima :-)

Back