Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mislio sam da klincu kupim PS,ali se bas nista nerazumijem.Sta znaci cipovan,sta s time dobijam i na sta da pripazim ako uzimam polovan.Unaprijed hvala,
Čipovan znači da je u njega ugrađen čip koji omogućava da se na njemu igraju krekovani, tj. piratski diskovi. Svakako uzmi čipovan, osim baš ako klinac neće imati prilike da igra samo originalne igre. Kod polovnih konzola može laser da bude malo oslabljen jer se on najbrže haba od svih komponenti. Ja sam recimo, još 2001. uzeo PSX konzolu, novu i naravno savršeno ispravnu, ali posle izvesnog vremena se laser dovoljno pohabao da sam morao da nosim konzolu na servis. Druga stvar koja oslabi vremenom je motor.
Između PSX i PS2 svakako bih ti preporučio PS2. Jeste malo skuplji, ali za njega postoje na hiljade igara + velika većina PS1 igara može da se igra na PS2.
Mislio sam da klincu kupim PS,ali se bas nista nerazumijem.Sta znaci cipovan,sta s time dobijam i na sta da pripazim ako uzimam polovan.Unaprijed hvala,
Ja imam ps1 i ps2, s tim sto igram cesce dvojku. mada vise i ne igram zbog kvara ako neko moze da mi pomogne, sledece se dogodi: ubacim piratski disk (imam cipovani ps2) i prilikom pokretanja mi kaze da ubacim original ps2 igricu, zatim to i uradim, pa mi isto kaze. probao sam vise puta sa razlicitim cd-ovima (i piratski i original) ali nije davalo nikakve pozitivne rezultate