Pomoc za kupovinu PS2 ili 1

Čipovan znači da je u njega ugrađen čip koji omogućava da se na njemu igraju krekovani, tj. piratski diskovi. Svakako uzmi čipovan, osim baš ako klinac neće imati prilike da igra samo originalne igre. :) Kod polovnih konzola može laser da bude malo oslabljen jer se on najbrže haba od svih komponenti. Ja sam recimo, još 2001. uzeo PSX konzolu, novu i naravno savršeno ispravnu, ali posle izvesnog vremena se laser dovoljno pohabao da sam morao da nosim konzolu na servis. Druga stvar koja oslabi vremenom je motor.

Između PSX i PS2 svakako bih ti preporučio PS2. Jeste malo skuplji, ali za njega postoje na hiljade igara + velika većina PS1 igara može da se igra na PS2.

Ja imam ps1 i ps2, s tim sto igram cesce dvojku. mada vise i ne igram zbog kvara :( ako neko moze da mi pomogne, sledece se dogodi: ubacim piratski disk (imam cipovani ps2) i prilikom pokretanja mi kaze da ubacim original ps2 igricu, zatim to i uradim, pa mi isto kaze. probao sam vise puta sa razlicitim cd-ovima (i piratski i original) ali nije davalo nikakve pozitivne rezultate

Back