Pomoc u vezi usta/zuba

lela.jelic

Zainteresovan član
Poruka
189
Dobar dan drugari, imam jedan problem i evo o cemu se radi. Nekoliko dana imam problem u ustima, boli me mesto gde mi pre 6 godina izvadjen zub. Od pre nekoliko dana je pocelo da me malo boli, a vise grebe i babubrilo mi. Sta bi to moglo biti? Vadjenje sam radila kod bivseg zubara, sadasnji ce to sad morati da mi pogleda. Ja sam inace u kolicima od rodjenja i veoma sam plasljiva, a zubar mi na odmoru te do ponedeljka nista (ne smem ni jednom drugom iz straha) ???? Dakle, nabubrilo i pocrvenelo mi i grebe me dosta.... Hvala do neba P.s. evo kako to izgleda, pokusala sam nekako sama uslikati. Leva strana je u pitanju
38635918_271992550252247_5213864609697497088_n.jpg
38738049_308470699729467_3429383961103564800_n.jpg

Moguće je da imaš problem sa peticom, vidim tu neku crnu tačku... ili su ti desni odreagovale na nešto pa to prođe samo od sebe.
Nemoj se plašiti, znaš da se sve intervencije rade sa anestezijom, i ništa te neće boleti. :D

Ispiraj usta žalfijom nekoliko puta u toku dana dok zubar ne dođe.

Moze se desiti da je ostalo neko parce kosti od zuba,pa sada izlazi napolje,a to boli poprilicno dok ne probije.Onda moze cackalicom da se ljulja i da se izvadi,a moze se desiti sto ti je napisala moja prethodnica da imas upalu prethodnog zuba pa ze odrazilo na to mesto.

Kao sto ti je Kiki lepo savetovala, ispiraj usta sa zalfijom, sacekaj da se vrati tvoj stomatolog, a svi se mi bojimo odlaska zubaru, ali ja vec
na vratima kazem da ne sedam na stolicu bez anestezije i sve je tako ok.

Back