Pomoc u vezi editovanja videa

tigar1389

Zainteresovan član
Poruka
196
Postovani,
imam problem kada renderujem neki video...npr. snimam u formatu 1920x1080 50fps 25mb/s...kada isti video renderujem u istom formatu uvek bude na kraju 50,2fps i video kada se ubaci na Jutjub u zadnjim sekundama blokira a zvuk se i dalje cuje,odnosno kda taj gotovi video stavim ponovo u program za editovanje gubi se sinhronizacija videa i zvuka.
Ako moze neka pomoc?
Hvala

Postovani,
imam problem kada renderujem neki video...npr. snimam u formatu 1920x1080 50fps 25mb/s...kada isti video renderujem u istom formatu uvek bude na kraju 50,2fps i video kada se ubaci na Jutjub u zadnjim sekundama blokira a zvuk se i dalje cuje,odnosno kda taj gotovi video stavim ponovo u program za editovanje gubi se sinhronizacija videa i zvuka.
Ako moze neka pomoc?
Hvala
50,2 fps?

Reci ceo proces kako i šta radiš sa video fajlom..Formati, software koje koristiš pre uploada na youtube, a youtube koliko znam posle dodatno encodira u svoj format..
Ovako sumnjam da neko može da ti pomogne.

Kada taj isti video pusti preko nekog plejera,normalno radi
Inace koristim Corel VideoStudio 2020

Prilozi

• 50,2.jpg
    50,2.jpg
    53 KB · Pregleda: 7
У чему га рендаш?
Који је формат?
Која компресија?
Који су параметри материјала?
Рендерујем га Corel VideoStudio 2020 у формату mp4

Нашао сам прогам Avidemux 2.6 у ком готов видео "провучем" уз подешавање одређених параметра и видео после тога буде ОК.То ми троши много времена па бих хтео у првом рендеровању да завршим..

Kada taj isti video pusti preko nekog plejera,normalno radi
Inace koristim Corel VideoStudio 2020
Ja kao (ex) profesionalni montažer prvi put čujem za to... Proveri, dobro, podešavanja za taj transcoding-encoding u mp4.

Odradi promenu formata u Adobe Media Encoderu... poslaću ti link gde možeš da ga dobiješ ako hoćeš, bez registrovanja i pretplate.

Back