Pomoc u vezi BIA?

Djeneral7

Zainteresovan član
Poruka
118
Pozdrav,ja imam 18 godina,idem u texnicku skolu smer elektrotehnicar racunara,znam da bio prima sve koji su punoletni pa navise,zanima me jel mogu da radim tu paralelno sa skolom,jer mi treba novac,a to me privlaci,volim avanture,fizicki sam dosta spreman.
Hvala unapred!

Ovo naviše je tačno, ali koliko naviše od 18... :lol:
Ako imaš informaciju da primaju tako mlade ljude, bez fakulteta, onda ćeš znati i kako da ih direktno pitaš. Forum baš i nije mesto za saznavanje informacija o BIA :cistinaocare:

škola i BIA zajedno je......nemoguća misija

uchlani se u sns i zaposlice te sigurno
znam neke ljude koji su tako uspeli,
a inache nisu imali shansu...:roll:
inache,koj ce ti to ?
hocesh da radish za amerikance?

Poslednja izmena od moderatora:
Ovo naviše je tačno, ali koliko naviše od 18... :lol:
Ako imaš informaciju da primaju tako mlade ljude, bez fakulteta, onda ćeš znati i kako da ih direktno pitaš. Forum baš i nije mesto za saznavanje informacija o BIA :cistinaocare:

škola i BIA zajedno je......nemoguća misija
Da,informacija je tacna,pise na njihovom sajtu...A,ako vec pise,zasto ne bi primali ljude.. :D ,

- - - - - - - - - -

Залудели омладину, па им је сваки поштени посао тежак..

Ko je mene zaludeo?Ko kaze da mi je svaki posao tezak?Zeleo sam da se raspitam kako se zaposliti,ne znam kolika su im primanja,to ocigledno niko ne zna..A niko me nije zaludeo,niti ce,jer znam zasto zelim posao...

uchlani se u sns i zaposlice te sigurno
znam neke ljude koji su tako uspeli,
a inache nisu imali shansu...:roll:
inache,koj ce ti to ?
hocesh da radish za amerikance?

ahaha,pa to sam cuo,da moras imati neku vezu,kakvi amerikanci,nisam potpuno upoznat sta oni rade,ali sam pogledao njihov sajt,kazu da prikupljaju informacije za Srbiju,a Ameri se nigde ne pominju...Zbog toga sam i postavio temu,radi informacija,pa te pitam,jel znas jos nesto,cime se oni bave?

Poslednja izmena od moderatora:

Back