Pomoc u odabiru restorana za svadbu

Što se tiče restorana Easy, slažem se sa svim pohvalama. Cena je prihvatljiva, ambijent odličan, ali postoji jedna "caka". Ukoliko gosti žele kolima da dođu do restorana, potrebno je da se plati na rampi 200 din. Mislim da je sasvim u redu da mladenci plate gostima parking, ali pitam se da 200 din. nije malo previše? :think:

U nedelju sam baš bila na Adi i taj ulaz koji se plaća mi je pao na pamet...
Mislila sam da ovi iz restorana imaju neki dogovor za određen broj vozila i slično...
Pa, mislim da je 200 din. mnogo za prolazak rampe, a da ti niko ne garantuje šta će biti sa kolima jer mi svakako u ovih 35€ po osobi u "EASY"-ju, plaćamo i čuvara na parkingu... Ne vidim zašto bi davali još 200 din. samo za dolazak do mesta na kom je čuvar, i to po vozilu... STRAŠNO!!!

Verovatno zato i ulazi strano piće u tih 35€/osobi :lol:

Уколико није баш толико битно да буде у Земуну, онда је рецимо јако леп и Милошев конак у Топчидеру,
али нисам тамо била скоро, па не знам да ли су још увек у угоститељском врху...
Milosev konak je dobar za izbegavanje..basta je lepa,i toaleti su sredjeni..sve osatalo je iz Titovog doba,veliki lepi lusteri na kojima svaka sesta sijalica radi,dronjave zavese,jos dronjaviji stolnjaci i konobarice u borosanama.Led donose u cinijama za salatu i prilicno su ne ljubazni.
Na znam koja je cifra u pitanju ali meni je kafana nad kafanama i nije za takvu priliku.

Kalemegdanska terasa je jedna od skupljih opcija u gradu mada zavisi od menija ali da smrde lavovi i tigrovi smrde..jos kad im oko 6 poliju kaveze radi rashladjivanja gostima nije do jela ni do zivota..:thumbdown:

Splav Ada je ok ako vam je vazno da bude taj potez Zemunski-svetlo je i lepo...Lepa svadba je bila i u Rainbow restoranu naspram Sajma..imaju sajt cini mi se...
Pastuv je klasika ali je ok,od klope do usluge(konobari jes da stalno dosipaju vino al ajd sad...)
Palas je takodje kulturna varijanta za prave gradske svadbe..sla je lepa i svetla,usluga je savrsena,klopa odlicna..nista nije musavo i ofrlje...ima mesta za igranje,a pogled je lep sa sestog sprata....
Samo ja bih za letnje varijante,birala mesto koje pored klime ima i varijantu da se izadje malo na vazduh...Ada je za to bas po meri...Pogledaj sajt.:)

Milosev konak[/B] je dobar za izbegavanje..basta je lepa,i toaleti su sredjeni..sve osatalo je iz Titovog doba,veliki lepi lusteri na kojima svaka sesta sijalica radi,dronjave zavese,jos dronjaviji stolnjaci i konobarice u borosanama.Led donose u cinijama za salatu i prilicno su ne ljubazni.
Na znam koja je cifra u pitanju ali meni je kafana nad kafanama i nije za takvu priliku.

Što se MIloševog konaka tiče, koliko ja znam, oni ne rade više zbog renoviranja, ili rade do kraja novembra meseca :think:
Zvala sam da pitam za cene još u julu mesecu, rekli su mi da su do kraja oktobra popunjeni i da zatvaraju objekat zbog renoviranja... Tako da, ovaj restoran u svakom slučaju otpada... na stranu sve gore opisano :klap:

Milosev konak[/B] je dobar za izbegavanje..basta je lepa,i toaleti su sredjeni..sve osatalo je iz Titovog doba,veliki lepi lusteri na kojima svaka sesta sijalica radi,dronjave zavese,jos dronjaviji stolnjaci i konobarice u borosanama.Led donose u cinijama za salatu i prilicno su ne ljubazni.

Što se MIloševog konaka tiče, koliko ja znam, oni ne rade više zbog renoviranja, ili rade do kraja novembra meseca :think:
Zvala sam da pitam za cene još u julu mesecu, rekli su mi da su do kraja oktobra popunjeni i da zatvaraju objekat zbog renoviranja... Tako da, ovaj restoran u svakom slučaju otpada... na stranu sve gore opisano :klap:
Desetog oktobra su radili,bila sam na svadbi a ako su odlucili da ga sredjuju i ako to urade dobro bice to zaista jako lep prostor za svecanosti..
Za vikend sam bila na svadbi na vrhu Usca..lep pogled sto jes jes ali ovako nista spektakularno...

Back