POMOC U NEW YORK-u

Alexbgd78

Početnik
Poruka
5
Voleo bih da postavljanjem nove teme "POMOC U NEW YORK-u" ljudi pomognu jedni drugima u davanju korisnih informacija i saveta vezano konkretno za ovaj grad gde ima puno nasih ljudi i koliko god su sposobni u nekom periodu im treba pomoc.Hvala.

Tražim jeftiniji, više nego dobar smEštaj u NYC!
Dakle, krevet i tuš.

6 noćenja, datumi: 27. Jul - 02. Avgust

Je li moguće da se ništa ne može naći ispod $80 za noć (hostel)?

U tih 7 dana planiram isto toliko sati da spavam, jer mi je NYC životna želja pa bih da iskoristim svaki sekund, a budžet mi i nije veliki!

Hmmmm.... ne razumem. Vise nego dobar pa onda Krevet i tus?

Da li ti je zaista dovoljan samo krevet i tus ili ce da ti smeta prljava izpackana posteljina?

Cene se razlikuju ako hoces da ostanes u Manhattan ili malo boljem hotelu hotelu izvan grada, Ako hoces da ostanes u Manhattan-u za $80 se moze naci ali ce soba biti shok i horror.

Hostel je jefiniji. Probaj http://www.gershwinhotel.com/. Mislim da ima soba ispod $80 ali moras da delis sa 4 ili 6 osoba. Da te upozorim, hotel je los ali je lokacija dobra ali ako si mlad to ne bi trebalo da ti smeta.

Ne smeta mi da šerujem sobu, nije mi prvi put u hostelu da budem! :)
Dok god da je jeftino, imam krevet, tuš i da ne brinem za stvari (locker).

Biću samo 6 noći tamo, a planiram da spavam isto toliko sati, tj. što manje spavanja, a što više oktrivanja mojeg grada iz snova, koji će ubrzo postati realnost! :)

Zbog toga mi lokacija igra krucijalnu ulogu, da bih što više stigao da vidim.

Tako da, svaka info mi mnogo znači!

Dajte par predloga za hranu itd. :)

Evo ti jedan link za hostele, a mozes i sam da nadjes duge.

http://www.hostels.com/new-york/usa

Generalno to je jeftino i obicno u losem stanju, ali posto ces ionako po ceo dan da zujis onda nije ni bitno. Ono sto jeste vazno je da imas erkondisn u sobi, nemaju svi hoSteli pa se raspitaj na vreme. Posto NY leti ima uzasnu klimu, vlazno je i cesto bas toplo, nikad ne znas kakvo veme ce da te zadesi.

* pitaj ih za locker pre nego sto rezervises sobu.

Za hranu imas na svakom cosku, zavisi kakve su ti zelje i mogucnosti, mozes da jedes na ulici ili po fast food restoranima, a mozes i da nadjes super mesta i ne previse skupa, pogledaj menupages.com na primer da vidis cene, izbor hrane i komentare. Ovi fast food nisu ni najjeftiniji

Poslednja izmena:

Back