Pomoc- promena boje kose

E, bice, al sutra...jbg.- guzvanjac neki ovde...ionako sam zurila da okacim slike kad sam i obecala, pa i nisu bile neke, te cu sad da se potrudim :)...
A, krvoloChe- insinuacije su ti se prividele .... spomenuh efekte u kontekstu ujedinjenja vaseg i tako toga...egzibicionista u meni progovorio, jbg. :roll: :) ...taman posla da dobacujem nesto gremlinima- ne kacim se ja sa njima, mnogo volEm vodu, jbg :) :)...

E, Hanic- bice danas, kao sto sam i obecala...i to varijanta pre i posle- spec. za Bukija...ti ionako znas kako je bilo pre :)...e, da, je l ti stigao mail od Dragana? On kaze da je poslao pre par dana...nije valjda opet lose ukucao adresu...

Cupavka:
Zenice drage moje...i po koji muski...da li znate neki sajt gde mogu da isprobam boje za kosu na svojoj fotografiji...ima program za to negde, al ne znam gde sam ga videla...hocu da se farbam, jer mi dosadilo satiranje...imam bled ten, tamnu, skoro crnu prirodnu boju kose i puno sedih bas kod cela :roll:
Budite dobri pa dajte neki konstruktivni predlog :)

Samo rokni sto plavlje i nedces omanuti1 :)

Afro.- i meni rekose da je l'oreal izbacio takvu farbu, al mene farbala frizerka njenom farbom- na mokru kosu, no nisam upamtila, dok sam birala boju sa kataloga, kako se zove proizvodjac...
Alex- kasno je za plavu :)...jooj, samo jednom sam bila plava, i nikad vise :D...

Back