pomoc prijateljica

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Verovatno, da što je stariji...Dive primećuje kod njega promene koje ukazuju na to da će se tip ovoga puta okliznuti....nije Ukrainka toliko kriva, možda on sa svojim iluzijama o njoj i sebi u tim godinama....
Velika je verovatnoća da će biti upropašćen...znam slučaj iz porodice....Naleti tip na žensku, doduše nije mlađa mnogo od njega, ali razrađen sistem nje i njenih dveju ćerki fenomenalan....svi njihovi muškarci prodaju stanove i prepisuju po pravilu na njih....sa decom brane svaki kontakt....
Koliko god i sestre i braća ukazivale na problem i njih poznate po tome, naš rođak ne veruje.....svi su zli, pakosni i ljubomorni....kada je moj rođak uložio par hiljada evra u adaptaciju kuće, koja se vodi na njeno ime, posle godinu dana njena ćerka ga je isterala iz iste, još uvek otplaćuje kredit, i još uvek se viđaju i on izjavljuje da je mnogo voli...deca su u haosu da ne proda stan koji se vodi na njegovo ime i oženi sa njom konačno, pošto je udovac....
I ne bi trebalo reći, posle svega istinu, maloglavcu...ma daj...

Poslednja izmena:
ako je baja neka je zadrzi pored sebe sa svojim kvalitetima, a ne sa materijanim..
tuga da svaki dinar koji daje svom detetu provlaci ispod lupe, a sa druge strane mu curi novac iz dzepova..
dobre bre muskarci,zasto ste toliko glupi???
tu ni klimaks nije opravdanje.
e da, on ima 60, a ona 30.
Nije on glup, nego mu se osladilo... plaća i plaćaće i to tako funkcioniše. I neka... i treba ona da naplati svoje, zašto bi išta radila za džabe?

Verovatno, da što je stariji...Dive primećuje kod njega promene koje ukazuju na to da će se tip ovoga puta okliznuti....nije Ukrainka toliko kriva, možda on sa svojim iluzijama o njoj i sebi u tim godinama....
Velika je verovatnoća da će biti upropašćen...znam slučaj iz porodice....Naleti tip na žensku, doduše nije mlađa mnogo od njega, ali razrađen sistem nje i njenih dveju ćerki fenomenalan....svi njihovi muškarci prodaju stanove i prepisuju po pravilu na njih....sa decom brane svaki kontakt....
Koliko god i sestre i braća ukazivale na problem i njih poznate po tome, naš rođak ne veruje.....svi su zli, pakosni i ljubomorni....kada je moj rođak uložio par hiljada evra u adaptaciju kuće, koja se vodi na njeno ime, posle godinu dana njena ćerka ga je isterala iz iste, još uvek otplaćuje kredit, i još uvek se viđaju i on izjavljuje da je mnogo voli...deca su u haosu da ne proda stan koji se vodi na njegovo ime i oženi sa njom konačno, pošto je udovac....
I ne bi trebalo reći, posle svega istinu, maloglavcu...ma daj...

Zbrkano ispricano, nista nisam ukapirao.

imam temu o drugu..
citav zivot je bio sa mladjim zenama od sebe..
onako bas mladjim..iza sebe ima i dva braka i jedno dete..
sad ga je uhvatila neka ukrajinka..
isto duplo mladja od njega..
ne moze da se kaze da je u stanju u kome je sada frajer, ali da ima sharma kad hoce da bude zanimljiv, ima..e da, ima i kesha..
upao u zamku pa je uselio kod sebe..
kako da mu se otvore oci i da da se spreci da se jedno jutro ne probudi bez ukrajinke i bez icega na racunu?
kako da jednog dana ostavi svom detetu nesto za sta je radio, a da ne bude on taj taj koga ce dete morati da izrdzava u starosti?

Када су Украјинке у питању онда се то не коментарише...
Оне нису лепе него су ВРРРХХХХХХХХХХХХХХ :))))
Ја сам био откинуо ѕа једном као мајмун и не жалим ѕа тим периодом...
И добре су жене,и вредне и све нај,нај,нај...рускиње су дебелгузе сељанке и од њих се треба чувати јер смо веома различити...

Zbrkano ispricano, nista nisam ukapirao.
Muškarac 62g...osoba 1
Žena 58g(majka)...osoba 2
Ćerka 38g(starija)...osoba 3
Ćerka 35(mlađa)....osoba 4

Moguće da sam zbrkala...pazi ovako....tip ima oko 62g(1)......žena(2) koju je upoznao par godina manje, ništa strašno...ona ima dve ćerke (3 i 4) ...obe sa po dva braka iza sebe(mnogo toga nije za forum)....ona(2) udovica on(1) udovac....

Ćerke(3 i 4) su vrlo problematične, jedne ćerke(3) bivši muž proda svoj stan(očevo nasledstvo) i prepiše na nju...on je u KPD sada inače...druga(4) ćerka planira treći brak, taj trenutni budući muž je u stan u kome trenutno žive uložio pola novca od ukupne cene i stan se vodi na nju, na poverenje bez priznanice, jer će se venčati...ahaaa.

Moj rođak(1) i njihova majka(2) su ludo zaljubljeni kao tinejdžeri....pre oko tri god, moj rođak podigne kredit da bi adaptirali kuću, koja je u vlasništvu gore pomenute majke(2), posle adaptacije i godinu dana, ova druga(4) ćerka se posvađa sa mojim rođakom i istera ga iz majčine kuće, on je sada u selu i otplaćuje kredit i dalje naravno...ima stan u gradu koji se vodi na njega, sa obzirom da njegova deca dobro znaju, a i šira okolina ko su one, u bojazni su da mu ne kvrcne i ne proda svoj stan(koji je u dobio na decu i pokojnu ženu u titovo vreme)...jer otvoreno je voli i ne može bez nje, a i dalje su u vezi...njegove sestre i brat ne mogu da mu dogovore..

Ja se potrudih..slobodno, ako je nešto ne jasno pitaj...
Majka i ćerke imaju oprobanu taktiku kod muškaraca i ponašaju se po šablonu...sve tri generalno...e sada ti budi pametan i odobri ljubav kod očiglednih prevarantkinja....gore pomenuti slučaj u uvodnom postu je topla voda za ovaj...a napominjem koješta nije za forum...

Poslednja izmena:
neka upati pare odmah na djetetov račun, ako je toliko nepouzdan

Neka detetu kupi stan, i neka pare uplati na deviznu stednju orocenu na tri godine, i toliko. Ako je lovator, to mu nece biti problem, i ostace jos sasvim dovoljno Ukrajinki da ga iscedi.

A i to dete verovatno ima majku koja ce da se pobrine da dete te pare ne spiska na gluposti, i mirna Backa, svi zadovoljni.

A tatu neka ostavi da radi sta hoce, i neka misli o njemu sta hoce. Sve ako je dobro da se detetu usadjuju misljenja o drugim ljudima, pa makar to bila neka moralna odbrana ili osuda oca.

Back