dive
Legenda
- Poruka
- 61.231
Tad si trebala da me slazes.
Ili me mozda i jesi slagala![]()
ma jok..ja sam pricala, a ti si cula muziku..
sta mislis sto sam otvorila ovu temu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tad si trebala da me slazes.
Ili me mozda i jesi slagala![]()
ma jok..ja sam pricala, a ti si cula muziku..
sta mislis sto sam otvorila ovu temu![]()
Nije on glup, nego mu se osladilo... plaća i plaćaće i to tako funkcioniše. I neka... i treba ona da naplati svoje, zašto bi išta radila za džabe?ako je baja neka je zadrzi pored sebe sa svojim kvalitetima, a ne sa materijanim..
tuga da svaki dinar koji daje svom detetu provlaci ispod lupe, a sa druge strane mu curi novac iz dzepova..
dobre bre muskarci,zasto ste toliko glupi???
tu ni klimaks nije opravdanje.
e da, on ima 60, a ona 30.
Verovatno, da što je stariji...Dive primećuje kod njega promene koje ukazuju na to da će se tip ovoga puta okliznuti....nije Ukrainka toliko kriva, možda on sa svojim iluzijama o njoj i sebi u tim godinama....
Velika je verovatnoća da će biti upropašćen...znam slučaj iz porodice....Naleti tip na žensku, doduše nije mlađa mnogo od njega, ali razrađen sistem nje i njenih dveju ćerki fenomenalan....svi njihovi muškarci prodaju stanove i prepisuju po pravilu na njih....sa decom brane svaki kontakt....
Koliko god i sestre i braća ukazivale na problem i njih poznate po tome, naš rođak ne veruje.....svi su zli, pakosni i ljubomorni....kada je moj rođak uložio par hiljada evra u adaptaciju kuće, koja se vodi na njeno ime, posle godinu dana njena ćerka ga je isterala iz iste, još uvek otplaćuje kredit, i još uvek se viđaju i on izjavljuje da je mnogo voli...deca su u haosu da ne proda stan koji se vodi na njegovo ime i oženi sa njom konačno, pošto je udovac....
I ne bi trebalo reći, posle svega istinu, maloglavcu...ma daj...
imam temu o drugu..
citav zivot je bio sa mladjim zenama od sebe..
onako bas mladjim..iza sebe ima i dva braka i jedno dete..
sad ga je uhvatila neka ukrajinka..
isto duplo mladja od njega..
ne moze da se kaze da je u stanju u kome je sada frajer, ali da ima sharma kad hoce da bude zanimljiv, ima..e da, ima i kesha..
upao u zamku pa je uselio kod sebe..
kako da mu se otvore oci i da da se spreci da se jedno jutro ne probudi bez ukrajinke i bez icega na racunu?
kako da jednog dana ostavi svom detetu nesto za sta je radio, a da ne bude on taj taj koga ce dete morati da izrdzava u starosti?
Muškarac 62g...osoba 1Zbrkano ispricano, nista nisam ukapirao.
neka upati pare odmah na djetetov račun, ako je toliko nepouzdan