- Poruka
- 98.635
Morao sam, sad primenjujem neku dijetu koja se zbog ubrzanja metabolizma sastoji u prejedanju
Sta je tema?![]()
kako sta, vidi prvi post

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Morao sam, sad primenjujem neku dijetu koja se zbog ubrzanja metabolizma sastoji u prejedanju
Sta je tema?![]()
El se racuna u prevaru ako je sa prijateljem/ prijateljicom ili je to pomoc prijatelja?![]()
Ako su oboje u brakovima onda je pomoć prijatelja u kriznoj situaciji. Mislim, prijatelji se u nevolji poznaju...![]()
Svidja mi se kako razmisljasAko su oboje u brakovima onda je pomoć prijatelja u kriznoj situaciji. Mislim, prijatelji se u nevolji poznaju...![]()
Mislis da su opravdanja nepotrebna?ebote kakva sve opravdanja i kombinacije trazite za obican prijateljski sex
za sex treba volja i zelja a ne opravdanje..i zna se sta jos ..
![]()
za sex treba volja i zelja a ne opravdanje..i zna se sta jos ..
![]()
Ako su oboje u brakovima onda je pomoć prijatelja u kriznoj situaciji. Mislim, prijatelji se u nevolji poznaju...![]()
poznaju se,
em nisu prijatelji, em nisu ni ljudi koji se poštuju, em su 2 slepca koja misle da će se svet i računi promeniti /za eps, komunalije i sl/
em su očajnici koji žele na sat-dva da zaborave svakodnevnicu u koju su se ukopali, a neće je promeniti (((:
sa prijateljima se ne JJJebe.
Превара је превара макар била и са гуменом лутком)
El se racuna u prevaru ako je sa prijateljem/ prijateljicom ili je to pomoc prijatelja?![]()
.... To je više kao light verzija...El se racuna u prevaru ako je sa prijateljem/ prijateljicom ili je to pomoc prijatelja?![]()