POMOC POTREBNA!!

Svaka i tebi i prijatelju cast.Samo navalite.
Ko kaze da nisam video, ili mislis cim nisam uclanjen nisam ni video to cudo svojim ocima;)
Idi na temu o GEMu pa ce ti biti jasnije zasto mislim da nevalja.
I da, nemoj se deres nije ti ovo Banja Koviljaca.
:bye:

Imas li ti oci zemljace
Imam hvala na pitanju, tacno 2kom. kako je priroda i predvidela...Ne razumem cemu interesovanje, jel ti imas oba bubrega?

Kažeš , drugar te pozvao ?!
Pa zašto se obraćaš preko neta ljudima koje nikada u životu nisi video?
Da li ti je palo na pamet kakav profil ljudi će se javiti na tvoje pitanje?
Drugara koji te pozvao počinješ da ismevaš sa tebi nepoznatim ljudima!?
Ako sebi dozvoljavaš da posle svega tog čoveka nazivaš drugarom onda izdvoj pišljivih 15€
i možda ti se isplati!
POZDRAV!

"Drugar" ne prijatelj,ja tu pravim razliku.Prijatelj ce ti uvek ispricati sve do kraja i predociti ti celu situaciju,sto znaci da ga ne ismevam ga,vec nemam poverenja u njega..Zaboravio sam da pomenem,da je rekao da cemo raditi zajedno i bazirati na poverenju,a nije mi isprica toliko toga....A najveci povod sto sam postavio temu je,jer sam video slicnu postavljenu 2006god.u kojoj su se poklapale skoro iste stvari kao i kod mene,mada onaj koji je postavio tada nije ispricao kako se sve zavrsilo u njegovom slucaju.

Mozda je tebi taj nacin poslovanja normalan, ali nekima nije, npr. onima koji znaju kako ozbiljne firme posluju...
"Ozbiljna firma iz Svajcarske koja 13 godina uspesno radi" ne trazi zaposlene na taj nacin, 15eur za obradu podataka:dash:, ko, sta-nista se nezna- bice receno kad das pare:dash::dash:
Molim ove malo bolje upoznate da mi kazu ime jedne vece kompanije koja tako radi a da nije GEM(koju ne smatram ni za uspesnu ni za kompaniju). Na primer Frikom, Delta, bilo koja banka, auto salon, prodavnica namestaja...ma ne mora ni da bude velika ni uspesna firma.:whistling:

naplati ovaj besplatan marketing ovim firmama;)Slazem se potpuno,taj "drugar"reče da radi 2meseca kod njih da je primio vec 2 plate preko dev.računa...pa bar ako je toliko bio siguran u celu svoju pricu,mogao je da predlozi da damo po 7,5eura,pa da mu i poklonim vise poverenja.Na kraju krajeva kad je toliko bogata i uspesna firma,sta je za njih 15e,ili jos bolje:odslusam prezentaciju pa dam 15eura ako nasednem.

Back