Pomoc - potreban naziv hotela u Turskoj!!!

navigator

Početnik
Poruka
35
Tema ce mozda zvucati smesno, ali posle par dana provedenih sa Google-om i pokusaja da pronadjem ovaj hotel, nije mi preostalo nista drugo nego da pokusam ovako da potrazim pomoc :)

Pre par godina, kada sam gledala ponude agencija i raznorazne hotele u Turskoj, u moru svega i svacega za oko mi je zapao jedan predivan hotel sa fenomenalnom ponuom!
Danas, kada bih htela da se organizujem i podjem tamo, ne mogu da mu se setim imena niti da ga nadjem!!! Znam da je tesko i zahtevno, ali mozda ce neko po opisu prepoznati o kojem hotelu govorim i molim vas da mi javite!

Kada bih mu videla sliku, odmah bih ga prepoznala, jer je ostao urezan u secanju!

Nisam bas sigurna ni koja je oblast u pitanju (mozda Belek..), ali hotel ili bolje reci resort - nalazio se na vrhu jednog brda, ispod kojeg je imao svoju pescanu plazu (moguce da je imao i neki lift-prevoz do plaze), a kaskadno do plaze su se, medju drvecem,nalazili - bazeni, sankovi, tereni za razne sportove itd... Izgledalo je predivno!

S obzirom da je u ponudi imao nekoliko restorana, cak i butike, kafice, pretpostavljam da je u pitanju nekih 5*...

Da li iko zna na koji hotel mislim?!!

Hvala unapred!

Imal sta detaljnije sa tim da je kraj plaze i da ima bazene ispred nisi nista rekla jer svaki drugi hotel u Turskoj je taki....

rixos_belek_a.jpg

hotel_u_resort_atlantis_belek_a.jpg

barceloTAT.jpg

itd...

Back