Pomoć !! Pojavlje mi se ovo na ploči od šporeta i neće da rade ringle..

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Holy1

Ističe se
Poruka
2.670
20191130_093952.jpg

Da nisi ga slučajno pipnuo? Probaj tu da pritisneš malo duže i vidi šta će bude.
probao sam i nista. Iskljucio sam ga iz struje i ukljucio..Sporet je nov, kupljen pre mesec ipo dana, imam garanciju na njega al su mi rekli da mogu da dodju tek u utorak..A ja trenutno nemam drugi sporet, moracu do utorka da se hranim po pekara, restoranima sto me uzasno smara :D Pa zato hocu da namestim ovo sto pre

probao sam i nista. Iskljucio sam ga iz struje i ukljucio..Sporet je nov, kupljen pre mesec ipo dana, imam garanciju na njega al su mi rekli da mogu da dodju tek u utorak..A ja trenutno nemam drugi sporet, moracu do utorka da se hranim po pekara, restoranima sto me uzasno smara :D Pa zato hocu da namestim ovo sto pre
Živa ti muka. Evo koji dan do utorka, strpi se. Trebalo bi da imaš brošuru i uputstva sve o šporetu i podešavanjima i da ga striktno pratiš.

Savet:

prvo:
za svaki slučaj da imaš mali rešo ili mini šporet kao rezerva, eto šta ti sad desilo sa šporetom.
drugo:
za bilo koju tehniku koju kupiš pre nego što kreneš, pročitaj brošuru i sva ta uputstva.
treće:
ovakvi šporeti nisu za osobe koji imaju pejsmejker. obrati pažnju na to.

Back