Holy1
Ističe se
- Poruka
- 2.670
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radio je normalno juče..Danas ga upalio i to mi se pojavilo. Ringle ne rade al rerna radi..Kako se otključava?Zaključo si ga
Imaju samo tri dugmeta.. +, - i set za podesavanje vremena ..To je podešeno,a tač mi na ringlama ne radi mogao sam pritiskom na odredjeni deo ploce da ukljucim ringlu..Child lock,vrv se drzi par sekundi dugme
Ne mogu što je najgore... jer je pričvrscena ploca za kuhinju a iz ploce u struju..Ne mogu doci do kabela jedino da sve rasturimPa bem ga mozda ode elektronika ,iskljuci iz struje pa opet
probao sam i nista. Iskljucio sam ga iz struje i ukljucio..Sporet je nov, kupljen pre mesec ipo dana, imam garanciju na njega al su mi rekli da mogu da dodju tek u utorak..A ja trenutno nemam drugi sporet, moracu do utorka da se hranim po pekara, restoranima sto me uzasno smaraDa nisi ga slučajno pipnuo? Probaj tu da pritisneš malo duže i vidi šta će bude.
Živa ti muka. Evo koji dan do utorka, strpi se. Trebalo bi da imaš brošuru i uputstva sve o šporetu i podešavanjima i da ga striktno pratiš.probao sam i nista. Iskljucio sam ga iz struje i ukljucio..Sporet je nov, kupljen pre mesec ipo dana, imam garanciju na njega al su mi rekli da mogu da dodju tek u utorak..A ja trenutno nemam drugi sporet, moracu do utorka da se hranim po pekara, restoranima sto me uzasno smaraPa zato hocu da namestim ovo sto pre