Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Što je ovaj poludeo ovako?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što je ovaj poludeo ovako?
Požuri se ti sinko, dok se tebi pogledi susreću na odmorima sa njenim lako se može desiti da se u međuvremenu pogledi nekog drugog junoše zadržavaju na konkretnim ''delovima'' tvoje simpatije i da ona to sa zadovoljstvom opaža, pa se možda nešto razvije u određenom pravcu mimo tebe i tvojih pogleda sa odmora.Eh ovako ljudi zaljubljen sam dugo u jednu devojku koja je isla sa mnom u razredu me dugo vremena ignorirala.Zvao sam je i na pice i odbila je uskoro jeskontala da sam zaljubljen u nju i sve je stalo.Medjutim nakon izvesnog vremena krenula je pricati sa mnom i usli smo u neki prijateljski odnos ali kako je to sve islo opet mi se pocela svidjati. Ovaj put imam osecaj da je i ona zaljubljena u mene,cak su mi neki prijatelji govorili da je zaljubljena u mene.Nismo vise zajedno u razredu krenuli smo u srednju ali smo opet u skoli istoj i cesto na odmorima pricamo o tome kako nam je u novoj sredini i cesto nam se pogledi susrecu na odmorima,ali kao da je strah da prizna da je zaljubljena,a i mene je strah.Eh sad trebam pomoc kako da joj se javim i da udjemo u vezu ne zelim nista naglo nego polako da jos poboljsamo odnos i da joj se javim medjutim od cega da krenem.Ukoliko mozete pomoci odgovorite.I pretezno bi zelio da odgovaraju devojke jer mislim da mi najbolje mogu pomoci u ovoj situaciji.
možda spava sa očima izvan svakog zla..Možda plače ...
Eh ovako ljudi zaljubljen sam dugo u jednu devojku koja je isla sa mnom u razredu me dugo vremena ignorirala.Zvao sam je i na pice i odbila je uskoro jeskontala da sam zaljubljen u nju i sve je stalo.Medjutim nakon izvesnog vremena krenula je pricati sa mnom i usli smo u neki prijateljski odnos ali kako je to sve islo opet mi se pocela svidjati. Ovaj put imam osecaj da je i ona zaljubljena u mene,cak su mi neki prijatelji govorili da je zaljubljena u mene.Nismo vise zajedno u razredu krenuli smo u srednju ali smo opet u skoli istoj i cesto na odmorima pricamo o tome kako nam je u novoj sredini i cesto nam se pogledi susrecu na odmorima,ali kao da je strah da prizna da je zaljubljena,a i mene je strah.Eh sad trebam pomoc kako da joj se javim i da udjemo u vezu ne zelim nista naglo nego polako da jos poboljsamo odnos i da joj se javim medjutim od cega da krenem.Ukoliko mozete pomoci odgovorite.I pretezno bi zelio da odgovaraju devojke jer mislim da mi najbolje mogu pomoci u ovoj situaciji.
U prevodu - ne jebе lep, nego uporan.Zasto tako surovo? Ja sam ljubav svog zivota smuvo posle vise godina velikog prijateljstva i 8 razreda u istoj ucionici....
mozda spava i doci ce posle ovog snamožda spava sa očima izvan svakog zla..
Eh ovako ljudi zaljubljen sam dugo u jednu devojku koja je isla sa mnom u razredu me dugo vremena ignorirala.Zvao sam je i na pice i odbila je uskoro jeskontala da sam zaljubljen u nju i sve je stalo.Medjutim nakon izvesnog vremena krenula je pricati sa mnom i usli smo u neki prijateljski odnos ali kako je to sve islo opet mi se pocela svidjati. Ovaj put imam osecaj da je i onalo
alooo ti umesto da treniraš sex u tim godinama i dobro da napumpaš ego, kako ga ne bi otužno pumpao u tridesetim ili još jadnije u četrdesetim, ti praviš grešku..čitaj forum i vidi u kakvog ćeš se membrila pretvoritiEh ovako ljudi zaljubljen sam dugo u jednu devojku koja je isla sa mnom u razredu me dugo vremena ignorirala.Zvao sam je i na pice i odbila je uskoro jeskontala da sam zaljubljen u nju i sve je stalo.Medjutim nakon izvesnog vremena krenula je pricati sa mnom i usli smo u neki prijateljski odnos ali kako je to sve islo opet mi se pocela svidjati. Ovaj put imam osecaj da je i ona zaljubljena u mene,cak su mi neki prijatelji govorili da je zaljubljena u mene.Nismo vise zajedno u razredu krenuli smo u srednju ali smo opet u skoli istoj i cesto na odmorima pricamo o tome kako nam je u novoj sredini i cesto nam se pogledi susrecu na odmorima,ali kao da je strah da prizna da je zaljubljena,a i mene je strah.Eh sad trebam pomoc kako da joj se javim i da udjemo u vezu ne zelim nista naglo nego polako da jos poboljsamo odnos i da joj se javim medjutim od cega da krenem.Ukoliko mozete pomoci odgovorite.I pretezno bi zelio da odgovaraju devojke jer mislim da mi najbolje mogu pomoci u ovoj situaciji.