filipljubicic
Početnik
- Poruka
- 7
Eh ovako ljudi zaljubljen sam dugo u jednu devojku koja je isla sa mnom u razredu me dugo vremena ignorirala.Zvao sam je i na pice i odbila je uskoro jeskontala da sam zaljubljen u nju i sve je stalo.Medjutim nakon izvesnog vremena krenula je pricati sa mnom i usli smo u neki prijateljski odnos ali kako je to sve islo opet mi se pocela svidjati. Ovaj put imam osecaj da je i ona zaljubljena u mene,cak su mi neki prijatelji govorili da je zaljubljena u mene.Nismo vise zajedno u razredu krenuli smo u srednju ali smo opet u skoli istoj i cesto na odmorima pricamo o tome kako nam je u novoj sredini i cesto nam se pogledi susrecu na odmorima,ali kao da je strah da prizna da je zaljubljena,a i mene je strah.Eh sad trebam pomoc kako da joj se javim i da udjemo u vezu ne zelim nista naglo nego polako da jos poboljsamo odnos i da joj se javim medjutim od cega da krenem.Ukoliko mozete pomoci odgovorite.I pretezno bi zelio da odgovaraju devojke jer mislim da mi najbolje mogu pomoci u ovoj situaciji.