Pomoc oko simpatije

filipljubicic

Početnik
Poruka
7
Eh ovako ljudi zaljubljen sam dugo u jednu devojku koja je isla sa mnom u razredu me dugo vremena ignorirala.Zvao sam je i na pice i odbila je uskoro jeskontala da sam zaljubljen u nju i sve je stalo.Medjutim nakon izvesnog vremena krenula je pricati sa mnom i usli smo u neki prijateljski odnos ali kako je to sve islo opet mi se pocela svidjati. Ovaj put imam osecaj da je i ona zaljubljena u mene,cak su mi neki prijatelji govorili da je zaljubljena u mene.Nismo vise zajedno u razredu krenuli smo u srednju ali smo opet u skoli istoj i cesto na odmorima pricamo o tome kako nam je u novoj sredini i cesto nam se pogledi susrecu na odmorima,ali kao da je strah da prizna da je zaljubljena,a i mene je strah.Eh sad trebam pomoc kako da joj se javim i da udjemo u vezu ne zelim nista naglo nego polako da jos poboljsamo odnos i da joj se javim medjutim od cega da krenem.Ukoliko mozete pomoci odgovorite.I pretezno bi zelio da odgovaraju devojke jer mislim da mi najbolje mogu pomoci u ovoj situaciji.

Eh ovako ljudi zaljubljen sam dugo u jednu devojku koja je isla sa mnom u razredu me dugo vremena ignorirala.Zvao sam je i na pice i odbila je uskoro jeskontala da sam zaljubljen u nju i sve je stalo.Medjutim nakon izvesnog vremena krenula je pricati sa mnom i usli smo u neki prijateljski odnos ali kako je to sve islo opet mi se pocela svidjati. Ovaj put imam osecaj da je i ona zaljubljena u mene,cak su mi neki prijatelji govorili da je zaljubljena u mene.Nismo vise zajedno u razredu krenuli smo u srednju ali smo opet u skoli istoj i cesto na odmorima pricamo o tome kako nam je u novoj sredini i cesto nam se pogledi susrecu na odmorima,ali kao da je strah da prizna da je zaljubljena,a i mene je strah.Eh sad trebam pomoc kako da joj se javim i da udjemo u vezu ne zelim nista naglo nego polako da jos poboljsamo odnos i da joj se javim medjutim od cega da krenem.Ukoliko mozete pomoci odgovorite.I pretezno bi zelio da odgovaraju devojke jer mislim da mi najbolje mogu pomoci u ovoj situaciji.

Provodi sto vise vremena sa njom, ali nista napadno, u svemu moras imati meru, budi prirodan, opusten i duhovit, devojke se osvajaju humorom, ali pazi da ne udjes u frend zonu zato moras da joj dajes do znanja da biste bili lep par itd... daj joj kompliment ne non stop, ali s vremena na vreme, kreni da je grlis, cackas.... i u jednom trenutku kad vidis da se rastopila i da te hoce, samo je poljubi... Eh sto ja nemam 15 godina :(

Pozovi je da izadjete u pozoriste, tu ces vec videti na cemu si. Good luck

Буди мушко и признај јој да си заљубљен у њу.

Знам, звучи страшно за тебе у овом тренутку, из ове перспективе, ал' ће ти олакшати живот доста.

Најгоре је ако чекаш и чекаш и чекаш... Пролази прилика за приликом и на крају се све охлади. Онда ћеш седети са размишљањима ''шта би било кад би било'', осећаћеш кајање јер ниси имао муда да јој кажеш све.

Знаћеш на чему си и биће ти лакше. Ако те не воли, не можеш је натерати. Биће тежак период, али идеш даље.

To je tek zajebano, pojavi se jedan u milijardu i onda cvrc. Mislim da bi duhovitw ljude trebalo staviti pod zastitu uneska, stvarno ih je malo.
Ja znam neke baš baš izuzetno duhovite muškarce, u njihovom društvu me zaboli stomak od smeha, a oni redom tvrde da to da humor osvaja ribe nije tačno. Kažu da su oni samo zabavljači, da razgale ribu koju posle odvede neki majmun sa dobrim kolima.

Ne jbt, jos sam i naglasio da se ne bi uvredio, nego si me samo podsetio na te tipove ljudi

Da. Kasnije si editovao. Pa vidi, ovaj forum nije koncpiran kao chat varijanta nego bi trebalo pisati nesto smislenije, ko me poznaje zna da se non stop sprdam (i ako sam zapravo u sebi ziva depresija :D), e sad naravno to je nekima duhovito, a nekima nije, i ja to postujem... Inace ovde na forumu poslednjih godina se i ozbiljniji pdf sve vise svode na zajebanciju i trolovanje cega sam protivnik, na primer ranije kada sam se tek registrovao, na politici si na svakom koraku ima zaista kvalitetne diskusije i kilometarske tekstove i mislim da to i jeste poenta foruma... Nazalost to se dobrim delom izgubilo...

Da. Kasnije si editovao. Pa vidi, ovaj forum nije koncpiran kao chat varijanta nego bi trebalo pisati nesto smislenije, ko me poznaje zna da se non stop sprdam (i ako sam zapravo u sebi ziva depresija :D), e sad naravno to je nekima duhovito, a nekima nije, i ja to postujem... Inace ovde na forumu poslednjih godina se i ozbiljniji pdf sve vise svode na zajebanciju i trolovanje cega sam protivnik, na primer ranije kada sam se tek registrovao, na politici si na svakom koraku ima zaista kvalitetne diskusije i kilometarske tekstove i mislim da to i jeste poenta foruma... Nazalost to se dobrim delom izgubilo...
matori da i ja smatram da je ceca genijalna i gledam sve domaće serije ikad i neuvidjam koliko su maloumne i ja bi pala u depresiju veruj mi :aha:

Back