Pomoć oko rođendanskog poklona

Drage korisnice,

bliži se rođendan moje kume.

Želela bih da joj kupim poklon u vrednosti od oko 5-6000 din ali mi nedostaje inspiracije s obzirom da je u pitanju žena koja ima sve.

Da nije garderoba, da nije parfem, nakit, a ni sportska aktivnost. :lol:

Stvarno sam u problemu.

Zahvaljujem. :)
opa ima se moze se

- - - - - - - - - -

koliko godina ima kuma?
kako kuma izgleda?
poklonis joj vaucer za anticelulit masaze
poklonis joj dnevni spa tretman
poklonis joj placenu generalku u nekom salonu lepote - farbanje, sisanje,feniranje,manikir,pedikir
pokonis joj..
moze i stripera i masazu sa srecnim zavrsetkom :per:

Poslednja izmena:
ja bih volela da dobijem neki izlet na koji bih isla zajedno sa kumom.preko popusta imas budimpestu,temisvar,bilo sta da zajedno provedete vreme,nesto vidite i provedete se
ako je vernica mozes da je odvedes pod ostrog ili obilazak manastira,ili ona tura trebinje,dubrovnik...

Drage korisnice,

Želela bih da joj kupim poklon u vrednosti od oko 5-6000 din ali mi nedostaje inspiracije s obzirom da je u pitanju žena koja ima sve.

Stvarno sam u problemu.

A od kume televizor:lol:šalim se a i nema za te pare
elem, nadji stripera siromašnog i za 6.ooo ima da se izuvija pred kumom
samo tako a kuma će da bude em iznenadjena em zadovoljna:brus:

Ne kupuj joj nista. Smisli nesto kreativno, valjda je poznajes, sta bi je ucinilo srecnom...ostampaj joj na kanvasu neku njenu omiljenu sliku na kojoj je ona ali ne ono ko Titov portert ko ce sebe da kaci na zid, vec ako ima neku interesantnu...ili idite na neku predstavu neki mjuzikl oni uvek prijaju pa posle na vecericu...to je toliko individualno moras da poznajes osobu da bi uboo ono pravo...ja sam sestri pravila album sa njihovim slikama koje sam ja imala i koje ima na fb kao strip sa sve komentarima u oblacicima. Umirala sam od smeha dok sam to radila i dok sam zamisljala njenu facu i njen smeh dok to bude listala i citala. I bilo je bolje od onoga sto sam zamislila. Umirali smo od smeha, njeno odusevljenje i reakcije su neprocenjive. I dan danaa kad je pitas omiljeni poklon uvek je taj album. Eno ga kod nje na pocasnom mestu daleko od dece. Ali nas sve se u dusu znamo..

Ne kupuj joj nista. Smisli nesto kreativno, valjda je poznajes, sta bi je ucinilo srecnom...ostampaj joj na kanvasu neku njenu omiljenu sliku na kojoj je ona ali ne ono ko Titov portert ko ce sebe da kaci na zid, vec ako ima neku interesantnu...ili idite na neku predstavu neki mjuzikl oni uvek prijaju pa posle na vecericu...to je toliko individualno moras da poznajes osobu da bi uboo ono pravo...ja sam sestri pravila album sa njihovim slikama koje sam ja imala i koje ima na fb kao strip sa sve komentarima u oblacicima. Umirala sam od smeha dok sam to radila i dok sam zamisljala njenu facu i njen smeh dok to bude listala i citala. I bilo je bolje od onoga sto sam zamislila. Umirali smo od smeha, njeno odusevljenje i reakcije su neprocenjive. I dan danaa kad je pitas omiljeni poklon uvek je taj album. Eno ga kod nje na pocasnom mestu daleko od dece. Ali nas sve se u dusu znamo..

aj mi budi kuma :)

Drage korisnice,

Stvarno sam u problemu.

vibrator-no-sex-400.jpg

@smokva- Ajd al brzo, pijem neke hormone mislim da rastu mi brčići od njih da ne budem kum umesto kuma .
pa ne smetaju meni bre brcici:lol:
Mali i tanak ? :D

A dobro, otkud znamo kakve kumica voli ... nek' ispita teritoriju, onako, kao slucajno ... i da, msm teoretski, ne prakticno da bude to ispitivanje :D

ma ni jedna ne voli mali i tanak,pazi sta ti kazem...

Drage korisnice,

Stvarno sam u problemu.

Ja stvarno ne razumem ovakve dileme oko poklona osobi sa kojom ste kao prisni.
Povrh toga, kakve veze ima što ''žena ima sve''? Nije poklon paket Crvenog Krsta, već simbol bliskosti.

Najteze je birati za takve osobe.

Sjajno sto nisi stipsa,ne podnosim cicije i drago mi je da ima ljudi koji to nisu.

Knjiga?
Masaza?
Neki cvetni aranzman ako voli cvece?
Cvece u saksiji ako voli takvo?
Sminka,nesto sto ti ulazi u cenovni rang a njoj nedostaje trenutno?
Mirisljava so?
Rukavica za ciscenje lica i skidanje sminke?
Neke kupke mirisa kog voli?
Mirisljave svece?
Ako postoji osoba,bend na ciji koncert bi isla a ne moze karte za nastup?
Neka predstava ako je ljubiteljka istih?

:):heart:

- - - - - - - - - -

A od kume televizor:lol:šalim se a i nema za te pare
elem, nadji stripera siromašnog i za 6.ooo ima da se izuvija pred kumom
samo tako a kuma će da bude em iznenadjena em zadovoljna:brus:

ja bih se uvredila
I ja bih se uvredila. Kao da me je pljunula...
To se priredjuje samo onima za koje si siguran da su u tom fazonu.
Mada, pojavice se neko da nam tupi kako ne umemo da se zabavljamo :lol:

Back