Pomoc oko pedagogije-HITNO!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

dollarqueen

Iskusan
Poruka
5.226
Treba mi pomoc...ne mogu da polozim ispit bez ova tri pitanja koja ne mogu da pronadjem nigde:dash:...dosta knjiga sam precesljala,trazila na internetu...nista.Pa,molim nekog profesora pedagogije ili nekog ko studira da mi pomogne,ako moze...

Treba mi neka definicija o integralnoj pedagogiji,sta je...kakva su misljenja nasis teoreticara o njoj i kakav je znacaj Debesa i Mialarea o integralnoj pedagogiji...da li mozda nosi jos neki naziv,pa je to razlog sto ne mogu da je pronadjem...ne mora nista opsirno da bude,bilo sta,sto bi me uputilo da ja trazim jos vise...Nikad,ali nikad nisam cula za termin "integralna pedagogija"...

Poslednja izmena:
Предмет педагошке науке је васпитање. Наравно, педагогија није једина која проучава широку и сложену проблематику васпитања али се временом показало неопходним, васпитну проблематику изучавати целовито и у јединству, конституисањем једне интегралне науке о васпитању (педагогије) и мултидисциплинарно, уз ангажовање свих других сродних наука. У том смислу, нарочито су се развиле тзв. међуграничне или помоћне дисциплине, као што су педагошка психологија, филозофија васпитања, педагошка антропологија, економија образовања, педагошка социологија и слично.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back