Spaske tebra
Početnik
- Poruka
- 2
Evo ovako ljudi, relativno sam rano poceo s odnosima ali sam to radio bez zastite ili sam koristio Romed kondome. Nikad nisam probao nijedne druge, prosto nije bilo razloga. Romed mi je odgovarao, nije pucao i cena je vrhunska. Kad ono medjutim, dodjem ti ja u posed Durex a klasika i skontam da je malo siri od mog voljenog Romeda :O! E sad, sve bi bilo ok da ja imam malo siru alatku! Naime, duzina je cak malo veca od prosecne, ako je verovati onim prosecnim merama koji kruze internetom, ali sirina... Sirina mog vrsnjaka je oko 36-38 mm precnik, dok su Durex kondomi precnika 35! Kao sto vidite, nije neka prevelika razlika. Poceo sam jako da tripujem da bi mi spao i da mi je presirok
Uvek sam svoj penis dozivljavao kao nadprosecno velik, mozete misliti kako sam se osecao kad sam ovo provalio!
Moje je pitanje, da li postoje Durex kondomi koji su uzi od 3.5 cm, da li postoje kondomi nekog drugog proizvodjaca koji su uzi od 35mm i da li je Romed stvarno najuzi kondom?

Uvek sam svoj penis dozivljavao kao nadprosecno velik, mozete misliti kako sam se osecao kad sam ovo provalio!
Moje je pitanje, da li postoje Durex kondomi koji su uzi od 3.5 cm, da li postoje kondomi nekog drugog proizvodjaca koji su uzi od 35mm i da li je Romed stvarno najuzi kondom?