pomoc oko odabira kondoma - jako sam se utripovao!

Spaske tebra

Početnik
Poruka
2
Evo ovako ljudi, relativno sam rano poceo s odnosima ali sam to radio bez zastite ili sam koristio Romed kondome. Nikad nisam probao nijedne druge, prosto nije bilo razloga. Romed mi je odgovarao, nije pucao i cena je vrhunska. Kad ono medjutim, dodjem ti ja u posed Durex a klasika i skontam da je malo siri od mog voljenog Romeda :O! E sad, sve bi bilo ok da ja imam malo siru alatku! Naime, duzina je cak malo veca od prosecne, ako je verovati onim prosecnim merama koji kruze internetom, ali sirina... Sirina mog vrsnjaka je oko 36-38 mm precnik, dok su Durex kondomi precnika 35! Kao sto vidite, nije neka prevelika razlika. Poceo sam jako da tripujem da bi mi spao i da mi je presirok :(
Uvek sam svoj penis dozivljavao kao nadprosecno velik, mozete misliti kako sam se osecao kad sam ovo provalio!

Moje je pitanje, da li postoje Durex kondomi koji su uzi od 3.5 cm, da li postoje kondomi nekog drugog proizvodjaca koji su uzi od 35mm i da li je Romed stvarno najuzi kondom?

Tvoj strah je opravdan, itekako mogu da spadnu.Durex i Romed imaju obim 56 milimetara, ne 35 mm. Ima i užih, prilagođenih različitim obimima, ali se teško mogu naći u običnim kioscima i prodavnicama. Vrednost Romeda,po mom mišljenju je što uprkos širokom obimu jeste to što ima veoma jak i žilav obruč koji ga drži, tako ako se redovno provereva da li je na svom mestu ne bi trebalo da bude problema,a o razlici u ceni između ta dve marke da ne govorim.

Poslednja izmena:
Đelo232 hoces da kazes da su Durex i Romed (crveni) iste velicine? Mozda i jesu, a ja nisam skontao. To bi bilo zabavno! :D Sa Romedom nisam imao problema, nije mi spadao ni pucao. Koristim ga dosta dugo. Nisam ja rekao da je obim 35mm vec precnik. Jesu Trojan, Masculan ili tako neki, komercijalniji kondomi uzi od Durexa, il je sve to isto?
Iskreno, uplasio sam se da ce iz nekog razloga Romed nestati s naseg trzista. :D To bi znacilo da ostajem bez odgovarajuceg kondoma, sto dalje znaci...

Evo ovako ljudi, relativno sam rano poceo s odnosima ali sam to radio bez zastite ili sam koristio Romed kondome. Nikad nisam probao nijedne druge, prosto nije bilo razloga. Romed mi je odgovarao, nije pucao i cena je vrhunska. Kad ono medjutim, dodjem ti ja u posed Durex a klasika i skontam da je malo siri od mog voljenog Romeda :O! E sad, sve bi bilo ok da ja imam malo siru alatku! Naime, duzina je cak malo veca od prosecne, ako je verovati onim prosecnim merama koji kruze internetom, ali sirina... Sirina mog vrsnjaka je oko 36-38 mm precnik, dok su Durex kondomi precnika 35! Kao sto vidite, nije neka prevelika razlika. Poceo sam jako da tripujem da bi mi spao i da mi je presirok :(
Uvek sam svoj penis dozivljavao kao nadprosecno velik, mozete misliti kako sam se osecao kad sam ovo provalio!

Moje je pitanje, da li postoje Durex kondomi koji su uzi od 3.5 cm, da li postoje kondomi nekog drugog proizvodjaca koji su uzi od 35mm i da li je Romed stvarno najuzi kondom?
i sta sad tebra da ti kao pomognemo a sve si nam sanse sjebo da nesto povatamo posle tvoje obdarenosti:cry:

Đelo232 hoces da kazes da su Durex i Romed (crveni) iste velicine? Mozda i jesu, a ja nisam skontao. To bi bilo zabavno! :D Sa Romedom nisam imao problema, nije mi spadao ni pucao. Koristim ga dosta dugo. Nisam ja rekao da je obim 35mm vec precnik. Jesu Trojan, Masculan ili tako neki, komercijalniji kondomi uzi od Durexa, il je sve to isto?
Iskreno, uplasio sam se da ce iz nekog razloga Romed nestati s naseg trzista. :D To bi znacilo da ostajem bez odgovarajuceg kondoma, sto dalje znaci...

Trojan nisam probao, mada on jeste uži koliko sam video na netu tako da na to ne mogu da odgovorim.Masculan jeste uži ( Durex i Romed su istog obima), ne previše uži, mada razlika od 2-3-4milimetara manje od pola centimetara može činiti ogromnu razliku između neželjene trudnoće i željene trudnoće.O Masculanu imam čak i gore mišljenje nego o Durexu (to je samo moje lično mišljenje stečeno iz mog iskustva, ne omalovažavam marke, ali u mom slučaju se nisu pokazale baš zahvalnim), jeste uži za nekoliko milimetara,ali se ne drži toliko čvrsto kao Romed.Da ne ulazim u detalje,posle par "spadanja" sam se manuo te marke. Romed može da se razdrljavi kao čarapa, a da ipak i dalje stoji i ne brini, Romed sigurno neće nestati sa tržišta, jer je funkcionalan, jeftin i može se naći u svakoj apoteci i u mnogim kioscima.Najvažnije je da proveravaš tokom seksualnog odnosa da li je kondom na svom mestu, a ako ne želiš da pre vremena postaneš tata, bilo bi dodatno korisno da ejakulaciju doživiš van mesta događaja, ma koliko bilo privlačno doživeti orgazam na samom mestu.Isto tako ako imaš posle jednog i drugi seksualni odnos, ne bi bilo loše da pre toga uzmeš običan sapun i opereš sve te spermatozoide sa sebe, jer se veomas lako može desiti da deo ejakulata završi van kondoma.U vremenima raznih polno prenosivih bolesti,kao i velikog broja neželjenih trudnoća, malo paranoje nije nikad na odmet.Jedan orgazam nije vredan zaraze ili neželjene trudnoće.

Back