pomoc oko natalne....

mala Princeza

Zainteresovan član
Poruka
175
Moze neko meni nesto da kaze za brak..koliko cu ja to brakova imati? :roll: I kakav ce mi biti muz…hehe
Nesto mi cudno ….u mojoj natalnoj karti..
7.kuca mi je u strelcu.
Jupiter,vladar 7. je u skorpiji u 6.kuci u konjukciji sa plutonom (koji je u 5.kuci)
Mesec i Neptun su u 7.polju u strelcu.
(Mesec pravi opoziciju sa merkurom u blizancima,trigon sa venerom u ovnu,sekstil sa saturnom u vagi,i konjunkciju sa uranom.)
Uran konjunkcija Dsc.
Lilit mi je u strelcu u 7.polju
Neptun je u kvadratu sa marsom(5.kuca u vagi)
Sunce je u biku i ne pravi aspekte sa drugim planetama…
Mars,neptun,saturn,jupiter,pluton ,uran su retrogradni… i jos nesto…

Sta treba da znaci kada je vladar 7.polja retrogradan? :roll:

postar:
mala Princeza:
postar:
Posalji mi podatke na PP i odgovoricu ti. 8)

jel???pa eto ti podaci...analiziraj posto se razumes u astrologiju... :twisted:

Trazio sam ti podatke o vremenu i mestu rodjenja,
ali posto si ocigledno zagorela, nije ni cudo sto
si to zamenila sa muvanjem. 8)

Svasta... 8) Sve sam napisala...neko ko se razume u astrologiju, moze i na osnovu tih podataka da uradi analizu...konkretno je pitanje...a ja sam dovoljno napisala :wink:
ali poslacu ti podatke...pa bas da te vidim.... :twisted:

mala Princeza:
Moze neko meni nesto da kaze za brak..koliko cu ja to brakova imati? :roll: I kakav ce mi biti muz…hehe
Nesto mi cudno ….u mojoj natalnoj karti..
7.kuca mi je u strelcu.
Jupiter,vladar 7. je u skorpiji u 6.kuci u konjukciji sa plutonom (koji je u 5.kuci)
Mesec i Neptun su u 7.polju u strelcu.
(Mesec pravi opoziciju sa merkurom u blizancima,trigon sa venerom u ovnu,sekstil sa saturnom u vagi,i konjunkciju sa uranom.)
Uran konjunkcija Dsc.
Lilit mi je u strelcu u 7.polju
Neptun je u kvadratu sa marsom(5.kuca u vagi)
Sunce je u biku i ne pravi aspekte sa drugim planetama…

KOLIKO SE JA RAZUMEM NEPTUN JE UOPSTE JEDNA VRLO NEZGODNA PLANETA I TAJ KVADRAT SA MARSOM TI BAS I NIJE NEKI. ON GOVORI O NEKIM AKCIJAMA KOJE NISU BAS LOGICNE, O NEKIM STRAHOVIMA, UNUTRASNJIM, SKLONOST CUDNIM FANTAZIJAMA, CAK O SEKSUALNIM FRUSTRACIJAMA ZBOG NEMOGUCNOSTI DA SE IZRAZIS U SKLADU SA SVOJOM PRIRODOM. E SAD, POSTO JE NEPTUN U 7. KUCI A MARS U 5. KUCI TO JE KONFLIKT NA RELACIJI PARTNER(JAVNI ODNOSI)-DECA(NOVAC, ZALJUBLJENOST), ZNACI DA MOZES DA KVARIS ODNOSE ZBOG DECE, ZBOG NEKIH AKCIJA KOJE MISLIS DA SU ISPRAVNE, PA DA SE OD NEKOG KO BI MOGAO BITI JAKO POSVECEN I POZRTVOVAN PRETVORIS U OSOBU KOJA CE GUBITI I JEDNO I DRUGO, I PARTNERE I KVARITI ODNOS SA DECOM.
ZBOG VLADARA 7. U SESTOJ KUCI, ZNACI DA SE TI ODNOSI U BRAKU I UOPSTE SA JAVNOSCU JAKO ODRAZAVAJU NA TVOJE ZDRAVLJE, A JUPITER U 6. KUCI NIJE BAS NEKI, OBZIROM DA JE ON PRINCIP SIRENJA I DA TE TVOJE BOLESTI(AKO JUPITER IMA LOSE ASPEKTE, PA CAK I DOBRE, JER ONDA JE REC O NEKOM PRETERIVANJU)CESTO MOGU DA SE SIRE NESLUCENO. CUVEJ SE NERVOZA!
OPOZICIJA MERKURA I MESECA GOVORI O NEKIM PROBLEMIMA U IZRAZAVANJU, PA PAZI KADA STA GOVORIS, NEKA JEZIK NE BUDE BRZI OD PAMETI, MADA U SUSTINI TAJ TVOJ MESEC I NIJE TAKO LOSE POSTAVLJEN. IMAS DOBAR TRIGON I SEKSTIL SA SATURNOM.
A O TVOM PARTNERU..
PA AKO JA DOBRO SAD KONTAM, VENERA TI JE U OVNU ..JEL U 11. KUCI?
TO GOVORI O TOME DA TVOJ MUSKARAC TREBA DA JE ENRGICAN, STRASTVEN, POSTO JE VENERA U OVNU ZA ZENU PRILICNO "ZAHTEVNA', SRESCES GA MEDJU PRIJATELJIMA AKO JE VENERA U 11. KUCI...
A TI SI BIK PA NE BI TREBALA BAS DA IMAS "TOLIKO" BRAKOVA.
A, OPET SVE ZAVISI OD IZGLEDA KOMPLETNE KARTE!
SVE OVO NE MORA UOPSTE BITI TAKO!

Back