pomoc oko maturskog ispita

Sparkyy

Početnik
Poruka
25
Inace smer koji sam isao je :

Masinski tehnicar motornih vozila

Motori SUS

Temu sam izvukao :

Napajanje dizal motora gorivom:

a) Objasniti ulogu i znacaj
Navesti vrste sistema
Opisati elemente sistema
Opisati dijagnostiku kvara
Objasniti postupak popravke
Opisati postupak provere ispravnosti

b) nacrtati tehnicki crtez zaptivke napojne pumpe na pausu

v) Objasniti otpor kotrljanja

g) Objasniti postupak reglaze linijske punmpe visokog pritiska na probnom stolu

Ako neko moze da mi da linkove gde ima ovo ili ko je imao istu temu da mi send na milegsp@hotmail.com njegov rad.

hwala

ceo maturski mi treba :S ja neznam gde da nadjem to nemam te knjige..

e jel . evo odmah cemo ga mi napisati, samo kazi broj strana :roll:

Ljudi shvatite da kada pokazete nula zainteresovanosti da toliko i dobijete natrag . Ti mene svojom porukom nisi ama uopste ubedio da ti jednu rec kazem za maturski sta da pises , a ne ceo maturski da ti pisem . A mislim da isto vazi i za druge . Zavrsio si srednju skolu covece . Valjda te tamo naucili kako se lista knjiga i sta je sadrzaj . Odes u prvo gradsku biblioteku i trazis literaturu . Racunar koliko vidim imas, da kucas koliko vidim znas , i eto ga maturski . Ne treba da posedujes IQ 180 da bi se napisao maturski rad :roll: Niti si ti prvi koji je to pisao, pa se sad pitas "Jao sta ovi od mene traze" :roll:

izvini sto sam direktna i sto to ovako kazem ali, da li je moguce da si toliko glup i zavaljen?
ako si toliko nesposoban da napises 5 listova o necemu sto si ucio u skoli ti lepo plati nekome da ti to uradi i dovidjenja
pitas nas koji nemamo pojma nista o tim motorima ili cemu vec, gde ih mozes naci na googlu?! :eek:
otkud ja znam, guglaj!
smaras mnogo...

Pa po načinu na koji su pitanja postavljena to verovatno sve postoji detaljno napisano ili u knjigama ili u nekim sveskama sa vežbi

Ma, da je isao na casove i vezbe, mislis da bi se sad ceskao po glavi? Ne traze mu diplomski na fakultetu, pa da sad bunari literaturu, nego verovatno nema svesku od protekle godine, a ovi kojima je se rugao celu godinu nece da mu pozajme. Jedini izlaz u toj situaciji je otici kod profesora i lepo ga zamoliti da ti objasni sta da iskopiras i odakle, pokazati bar malo zainteresovanosti, i profa ce da mu izadje u susret 100%

Poslednja izmena:

Back