barbarogenius
Zainteresovan član
- Poruka
- 128
Pozdrav drage kolege istoričari i oni koji bi to hteli da budu, pregledajući malo razne teme na ovom forumu primetio sam da dosta ljudi imaju pristup raznoj literaturi i da koji postavljaju skenove iz knjiga i clanaka koji se inace ne mogu pronaci on line pa se u meni probudila nada da neko od takvih ljudi moze da dodje u posed knjige:
Ivan Marković, Dukljansko-barska metropolija, Zagreb 1902 koja se ne moze naci ni u jednoj javnoj biblioteci u citavoj Srbiji. Takodje interesuje me da li postoji sken knjige T.Živkovića, Crkvena organizacija u srpskim zemljama (Rаni srednji vek). Znam da mozda previse ocekujem ali covek mora da pokusa, narocito za prvu knjigu. Hvala vam na paznji i nadam se na pomoci.
Ivan Marković, Dukljansko-barska metropolija, Zagreb 1902 koja se ne moze naci ni u jednoj javnoj biblioteci u citavoj Srbiji. Takodje interesuje me da li postoji sken knjige T.Živkovića, Crkvena organizacija u srpskim zemljama (Rаni srednji vek). Znam da mozda previse ocekujem ali covek mora da pokusa, narocito za prvu knjigu. Hvala vam na paznji i nadam se na pomoci.